Olet täällä

Säiden haltijoiden palaverista rehukauppaan

Ennalta arvaamaton on oikea kuvailu puhuttaessa säästä. Kaikki, mitä sen varaan on suunnitellut, menee enemmän tai vähemmän mönkään. Maidon- ja lihantuottaja joutuu monessa suhteessa elämään yllättävien muutoksien keskellä. Raaka-ainehintojen muutokset, maidon tai lihan tuottajahinnan muutokset sekä tukipolitiikan muutokset vaativat jatkuvaa sopeutumista ja toiminnan sekä oman talouden mukauttamista ja menojen ennakointia. Kristallipalloa ei meillä ole mutta on sentään yksi väline jonka avulla tulevaisuuden hintanäkymää voi tähystää – termiinikauppa. Lue Suomen Rehun myyntipäällikön Heikki Ikävalkon blogista miten termiinikauppa on yksi tapa ennakoida ja hallita tilan talouden muutoksia.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä