Olet täällä

Suomen Rehu ja Pohjanmaan Rehujauhatus aloittivat yhteistyön!

Rehusekoituksen pitkä uranuurtaja Pohjanmaan Rehujauhatus aloitti vuoden alusta yhteistyön Suomen Rehun kanssa. Yhteistyö mahdollistaa Hankkija-Maataloudelle entistä monipuolisemman ruokintaratkaisujen tarjonnan. Pohjanmaan Rehujauhatus toimii laajasti Pohjanmaan, Keski-Suomen, Kainuun ja Savon alueella kolmen sekoitusauton voimin. Yhteistyö Suomen Rehun kanssa antaa uusia mahdollisuuksia koota tiloille entistä monipuolisempia ja tuottavampia tilarehuratkaisuja.Farm Mixer -palvelu on edullinen tapa tuottaa jokaiselle karjalle tilakohtainen väkirehu. Rahtimyllärit tuovat tilalle tarvittaessa kaikki muut ruokintaan tarvittavat komponentit paitsi oman viljan. Palveluun kuuluu myös viljan jauhatus. Tilakohtainen rehusekoitus tehdään asiakkaan oman rehureseptin perusteella tai toivottaessa palveluun voidaan yhdistää rehureseptin suunnittelu Suomen Rehun edustajan kanssa.

Oma vilja jalostuu maittavaksi ja monipuoliseksi rehuksi Farm Mixer rahtisekoituksessa. Väkirehu voidaan annostella olemassa olevalla tekniikalla eikä uusia investointeja ruokintajärjestelmiin tarvita.  Rehukustannuksessa säästetään, kun omaa viljaa käytetään mahdollisimman paljon ruokinnassa ja muut ostokomponentit täydentävät oman viljan ja säilörehun ruokinnallista laatua. Kustannussäästöä saadaan myös rehurahdista. Kerralla voidaan valmistaa noin kahden kuukauden rehut. Tilalla varastoidaan vain valmis tilaseos ja vilja, eikä yksittäisille rehukomponenteille tarvita varastointia.

Uutena Pohjanmaan rehujauhatuksella on nyt käytössä tilasekoitukseen suunniteltu Suomen rehun tuotevalikoima. Asiakas voi täydentää tilaseostaan esimerkiksi valkuaistiivisteillä, melassileikkeellä, kivennäisrehuilla, energiatäydennysrehuilla tai tehokkailla vitamiineilla. Jokainen tilasekoituksen lisättävä komponentti täyttää niille asetetut hygienia- ja laatuvaatimukset. Tilasekoitus on täten tilalle turvallinen ja tuottava ruokintaratkaisu.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää, miten helppoa ja vaivatonta tilasekoitus on.

Pohjanmaan Rehujauhatus Oy p. (08) 466 595 tai 041 444 9374
 


Samankaltaista sisältöä