Olet täällä

Hiven Oy muuttaa nimensä Vilomix Finland Oy:ksi

Hiven Oy muuttaa nimensä Vilomix Finland Oy:ksi 1.6.2014. Hiven Oy on ollut jo yli vuoden ajan osa tanskalaiseen DLA –konserniin kuuluvaa Vilomix –ryhmää (Vilomix Holding A/S), joka on aktiivinen toimija yli 25 maassa. Toimitusjohtaja Timo Lehtimäen mukaan nyt on oikea aika yrityksen nimenmuutokselle ja se vahvistaa Hiven Oy:n asemaa Vilomix –ryhmässä.

Kansainvälisillä markkinoilla Vilomix -nimi tunnetaan hyvinkin laajasti mm. laadukkaista esiseoksista, tilakohtaisista vitamiini-ja hivenaineseoksista sekä erikoisrehuista. Suomessa nimi on vielä varsin tuntematon, mutta tunnettuus lisääntyy, kun kotieläintuottajien hyvin tuntema Hiven Oy muuttaa nimensä Vilomix Finland Oy:ksi.

- Tärkein tehtävämme on edelleenkin valmistaa suomalaisia tuotteita suomalaisille, ruotsalaisille ja eestiläisille kotieläintiloille. Vilomix Holding on omistajana sitoutunut investoimaan yrityksen kasvuun Suomessa paikalliset tarpeet ja erityispiirteet huomioiden. Nestemäisten tuotteiden menekki tulee todennäköisesti muutosten jälkeen lisääntymään ja tulemme viemään tuotteitamme enenevässä määrin kansainvälisille markkinoille. Nimenmuutoksen jälkeen yhtiömme yhdistetään selvemmin jo tunnettuun Vilomix –ryhmään kuuluvaksi yhtiöksi, kertoo Lehtimäki.

- Nimenmuutos tulee helpottamaan eri tytäryhtiöiden välistä yhteistyötä ja tuotevaihtoa. Tehokas yritysten välinen yhteistyö vahvistaa tuotteiden kilpailukykyä ja se toteutuu kasvavan volyymin, monipuolisemman tuotevalikoiman ja raaka-aineiden yhteisostojen kautta. Yhteistyön myötä yritysten välille kehittyy Pohjois-Euroopan laajin tuotekehitysverkosto. Siten muutos hyödyntää myös asiakkaitamme Suomessa, sanoo Timo Lehtimäki.

Vilomix Finland Oy tulee yhtenäistämään yrityksen markkinointi-ilmeen koko Vilomix –ryhmän markkinointi-ilmeen mukaiseksi. Vilomix –ryhmän toimitusjohtajan Peter Iversenin mukaan tytäryhtiöiden nimenmuutos ja yritysryhmän brändien yhtenäistäminen mahdollistaa kansainvälisen kasvun tulevaisuudessa.

- Meneillään oleva kaikkien tytäryhtiöiden nimien ja visuaalisen ilmeen muutos mahdollistaa vahvan markkina-aseman yritysten kotimarkkinoilla johon myös tulevaisuuden kansainvälinen kasvu pohjautuu. Vilomix Finland Oy ja muut nykyiset tytäryhtiömme ovat erittäin tärkeässä roolissa, kun pyrimme tähän kasvutavoitteeseen, uskoo Peter Iversen.

Meneillään olevat muutokset eivät aiheuta henkilöstömuutoksia yrityksessä eivätkä alue-edustajaverkostossa, myös puhelinnumerot pysyvät ennallaan. Ainoastaan yrityksen työntekijöiden sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@vilomix.fi ja internet kotisivujen osoitteeksi tulee www.vilomix.fi.

Lisätietoja:

- Vilomix Finland Oy/ Timo Lehtimäki, Toimitusjohtaja, (+358 10 402 7701) sekä

- Dansk Vilomix A/S/ Peter Iversen, CEO tai Anne Sørensen, Markkinointipäällikkö, (+45 8887 5200)

Kommentit

Samankaltaista sisältöä