Olet täällä

Karjatilallinen - maksimoi mixisi!

Amazinc 600 -lehtilannoite voidaan levittää samaan aikaan Starane XL:n kanssa.

Kevätaurinko alkaa tekemään tuloaan ja räystäältä tippuvat pisarat viestivät kasvukauden olevan taas päivän lähempänä. Tuottajahinnat ovat joutuneet turbulenssiin ja juustohöylän sijasta tarvitsemme vanhasta poisoppimista.

Lehtilannoitteiden lisäarvo on ymmärretty viimeisten vuosien aikana, ja tänä keväänä YaraVita-tuoteperhe sai joukkoonsa säilörehunurmille mittatilaustyönä tehdyn YaraVita Amazinc 600 -lehtilannoitteen. Sinkkiä ja mangaania sisältävä tuote vaikuttaa suoraan säilörehun laatuun ja sitä kautta tehostaa ruokintaa.

Heikko hedelmällisyys, sorkkaongelmat ja utarehutulehdukset ovat merkittävimpiä poiston syitä lypsykarjatilalla. Orgaanisessa muodossa annettuna sinkki ja mangaani imeytyvät tehokkaasti ja vaikuttavat ennaltaehkäisevästi juuri näihin kolmeen ydinongelmaan. Mangaani vaikuttaa suoraan sukupuolihormonien määrään ja sinkki sorkkien keratinisoitumiseen.

Jokainen suomalainen viljatila miettii näinä aikoina ensi kesän kasvinsuojeluaineita, mutta samaan aikaan vain alle 10 prosenttia Suomen nurmista ruiskutetaan. Sijoitamme merkittäviä summia peltoon mutta emme halua ulosmitata siitä kaikkia tehoja. Starane XL on laajatehoinen kasvinsuojeluaine nurmille, joka tehoaa erinomaisesti voikukkaan ja kasvavaan vitsaukseen peltokanankaaliin. Pienellä hehtaarikustannuksella pääsemme viljelemään rajallisella maa-alalla muutakin kuin rikkakasveja.

Kasvukausi on hektinen puristus viljelijälle, kasville ja koneille. Uusi Amazinc 600 -lehtilannoite voidaan levittää samaan aikaan Starane XL:n kanssa ja uudella seoksella saamme kaksi kärpästä yhdellä iskulla; rikkakasvit kuriin ja hivenaineita ruokintaan. Tämän vuoden kustannusjahdissa näillä kahdella tuotteella karjatilallinen maksimoi mixinsä!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä