Olet täällä

Houkuttelevia uutuuksia umpilehmille ja emolehmille

Huokuttelevia uutuuksia umpilehmille ja emolehmille

Nuolusangot ovat oiva kivennäisten jakotapa keskellä kesän kiireisintä aikaa. Suomen Rehun valikoimaan on uutuutena rantautunut nyt omat nuolusangot ummessaoleville ja emolehmille. Nuolusangot ovat kestävästä muovista koostuvia 20 kilon sankoja, joita on kätevä jakaa laitumelle sekä ruokintapöydälle vapaasti tarjolle. Kivenkovaa laatua olevat nuolusangot sisältävät emolehmille ja umpilehmille tarvittavan kivennäis- ja hivenaine- sekä vitamiinilisän maittavassa ja tasalaatuisessa paketissa.

Nuolusanko Umpi – täydellinen umpilehmille

Nuolusanko Umpi on suunniteltu ummessaolevien vapaaseen ruokintaan täydentämään karkearehua, kuten laidunta tai oljen ja säilörehun seosta. Nuolusanko Umpi sopii ainoaksi kivennäiseksi ummessaolokaudelle. Siinä on matala kalsiumpitoisuus sekä korkeat magnesium- ja D-vitamiinipitoisuudet tukemaan kalsiumaineenvaihdunnan käynnistymistä ennen poikimista. Kalsiumaineenvaihdunnan hyvä toimivuus turvaa terveyden ja hyvän tuotoksen poikimisen jälkeen ja riski sairasteluun vähenee.

Nuolusanko Umpi sisältää vastustuskyvyn tueksi myös paljon E-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka ovat tärkeitä myös tulevan vasikan elinvoimaisuudelle.

Nuolusanko Emo – vireyttä emoille ja kasvaville naudoille

Nuolusanko Emo on suunniteltu emojen ja kasvavien nautojen kivennäisrehuksi vapaaseen ruokintaan. Nuolusangon koostumus on vahva ja sen kulutus etenkin nuorilla naudoilla pientä. Siksi nuolusangossa on korkea hivenaineiden ja vitamiinien määrä.  Kalsiumin ja fosforin suhde on suunniteltu emojen kannalta, niin että kivennäinen sopii sekä imettäville että tiineille emolehmille.

Seuraa Agrimarketin verkkokauppaa. Miellyttävä kesätarjous uutuusnuolusangoista touko-kesäkuun vaihteen ajan!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä