Olet täällä

Pötsit ylikierroksilla?

ProRumen Balance on nopea pötsin tasapainottaja kuuriluontoiseen käyttöön.

Sulava nopeasti hajoava laidun heittää pötsit helposti kierroksille. Toisaalta kesällä syöttöön tulee pisimpään säilötyt säilörehuerät, joissa pilaantumisen riski on suurin lämpöisellä kelillä. Pötsihäiriöihin vanha kunnon lääke on tietysti heinä. Heinän ohella ProRumen Balance on nopea pötsin tasapainottaja kuuriluontoiseen käyttöön.

ProRumen Balancessa on reilusti soodaa, joka nostaa pötsin pH:ta kuidun sulatuksen kannalta paremmalle tasolle. Tuotteen sisältämä patentoitu Progut lisää mikrobien aktiivisuutta, jolloin nopeasti pötsissä fermentoituvat raaka-aineet hajoavat tehokkaasti vapaiksi rasvahapoiksi lehmän käyttöön, eikä pötsiin kerry haitallista maitohappoa. Tuotteeseen on myös lisätty merilevää, jonka luontaiset karbonaatit tasapainottavat osaltaan pötsikäymistä.

Pötsihäiriössä B-vitamiinien synteesi myös vähenee pötsissä. ProRumen Balance sisältääkin B1-vitamiini-, niasiini- ja betaiinitäydennyksen.  

Pötsihäiriöiden ja syömättömyystilanteiden kuuriluontoisen käytön ohella ProRumen Balance sopii pH-puskureiden tavoin käytettäväksi myös pidempiaikaisesti ruokinnan tasapainottamiseen ja asidoosiriskin hallintaan sekä piristeeksi poikineelle lehmälle.

ProRumen Balance myydään nyt verkkokaupasta kesäisen kepeään hintaan!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä