Olet täällä

Osallistu Suomen Rehun selfie-kisaan ja VOITA 100 € alennus verkkokauppaan!

Osallistu Suomen Rehun selfie-kisaan ja VOITA 100 € alennus verkkokauppaan!

Miten teillä tilakokonaisuutta kehitetään? Nappaa selfie tai jopa 360° video navetasta, pellolta, traktorista, tietokoneen tai robotin vierestä… mikä ikinä kuvaakaan tilaasi työn touhussa. Postaa otos Suomen Rehun Facebookiin ja osallistu kilpailuun – paras selfie palkitaan!

Katso virikkeeksi yllä oleva nautatilamyyjä Helin video, joka on kuvattu Tuomas Lehtosen ja Tiina Purasen tilalla Vihdissä. Säilörehua urakoidessa sää oli aurinkoinen ja lämmintä 23°C.

Tutustu Facebookin kilpailu-sovellukseen.

#NurmestaMaidoksi

Teemme työtämme tilasi parhaaksi. Tarjoamme käyttöösi alan huippuosaamisen, yhtiön pitkän kokemuksen sekä markkinoiden edistyksellisimmät tuotteet tilakokonaisuutesi huomioiden. Nautatilan asiantuntijamyyjä virittää tilasi menestyksen urille.

Suomen Rehu aloitti ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tilakohtaisesti räätälöityjen rehujen valmistuksen. Räätälöityjen Sopiva-rehujen ohella on samanaikaisesti kehitetty mm. innovatiivinen MaitoPro-konsepti maidontuotannon parantamiseen. Hankkijan nurmiosaamisen esimerkkinä Nurmen Kasvuohjelma tuo monipuolisia eväitä suunnitella ja edistää tilan nurmentuotantoa. Uusia tuulia nurmituotantoon on tuonut myös satoisa ja sulavuuden hyvin säilyttävä Rhonia-timotei.

Nautamyyjän salkusta löytyy tarvikkeita aina lannoitteista boluksiin saakka. Nautamyyjä on maito- ja nautatilojen asiantuntija, jolta löytyy osaamista mm. nurmisadon lisäämisestä, tuottavasta ruokinnan suunnittelusta ja tehokkaasta kasvinsuojelusta. Nautatilamyyjien tavoitteena on löytää jokaiselle tilalle toimivat ratkaisut tuotannollisten tavoitteiden täyttymiseksi.

Hankkijan nautatilamyyjät palvelevat koko Suomen alueella tukenaan puhelinmyyntipalvelua hoitava myyntikeskus. Etsi lähin myyjäsi!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä