Olet täällä

Mikä tekee Sopiva-nurmiseoksista ylivoimaisen ratkaisun?

Hankkija Oy on uurastanut yli kolme vuotta Sopiva-rehujen kanssa, ja menestys on muokannut suomalaista nautarehumarkkinaa. Asiakaskohtaisuudelle on ollut tilausta, ja Sopiva on ollut siivittämässä yhtiötä nautarehujen markkinajohtajaksi. Nyt Sopivaa saa myös pellolle, sillä Hankkija aloittaa Sopiva-nurmisiementen myynnin.

Laadukkaan ja tarkasti käyttötarkoitusta vastaavan siemenseoksen valinta on tehokkaan nurmituotannon perusta. Tilojen maalajeissa, olosuhteissa ja tuotantosuunnissa on eroja, ja siksi ei ole yhdentekevää minkälaisilla aseilla huippusatoja lähdetään metsästämään.

Sopiva-nurmisiementen sielu on innovatiivinen sovellus, jolla oikeanlainen seos suunnitellaan. Asiakas ja myyjä käyvät ensin yhdessä laajasti läpi tilan tavoitteet ja lähtökohdat. Sovelluksen takaa löytyvät kaikki Hankkijan edustamat lajikkeet ja niiden virallisten lajikekokeiden tiedot. Sovellus antaa ehdotuksen. Viimeinen sana on kuitenkin seoksen tilaajalla, ja saamme juuri sellaisen koktailin kuin halutaan.

Mikä tekee Sopiva-nurmiseoksista ylivoimaisen ratkaisun? Nurmirehun loppukäyttäjä määrittää askelmerkit, ja ruokinnan suunnittelun avulla saadaan paras lisäarvo nurmisiemenen valintaan. Edellisen kesän sadon analysointi yhdessä ruokinnan asiantuntijan kanssa antaa pohjan nurmisiementen valintaan. Ruokinnan ja peltoviljelyn ammattitaito yhdistettynä laadukkaaseen tuotantoprosessiin luo Sopiva-nurmiseoksista ainutlaatuisen yhdistelmän suomalaisessa siemenmarkkinassa.

Lue lisää Sopiva-nurmiseoksista.

Kirjoittaja on Suomen Rehun myynti- ja tuoteryhmäpäällikkö Lauri Heimala. Lue myös muita asiantuntijoidemme blogikirjoituksia ruokinnasta.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä