Olet täällä

Sulavaa vitamiinien ja hivenaineiden annostelua

Sulavat annokset ovat nimensä mukaan hajoavaan annospussiin pakattuja valmiita annoksia. Ne on kehitetty helppoon ja tarkkaan vitamiinien ja hivenaineiden annosteluun. Ainutlaatuinen annos on kokonaan käytettävissä märehtijän luontaisena ravintona.

Sulavat annokset -sarjasta löytyy nyt uutena tuotteena nautojen kivennäisruokintaa täydentämään Sulava ADE Hiven Annos. Se sopii erinomaisesti kalkkia, suolaa ja magnesiumia erikseen annostelevan tilan ruokintaan. Siinä on oikea päivännos ADE-vitamiineja sekä naudalle tarpeellisia hivenaineita. Sulava ADE Hiven Annos tukee nautojen hedelmällisyyttä ja sorkkaterveyttä. Suosittelemme Sulava ADE hiven annosta seosruokintaan aina, kun teollisten rehujen osuus ruokinnassa on vähäinen.

Tuttu ja turvallinen Sulava Seleeni-E Annos on jouheva sekä edullinen tapa nostaa ruokinnan seleeni- ja E-vitamiinitaso oikealle tasolle. E-vitamiinin taso tulee tarkistaa erityisesti syksyllä, jos ruokintaan tulee vasta puitua viljaa tai käytössä on tuoreviljaa. 50 lihanaudan annos on edullinen E-vitamiinilisä myös lihanautatilojen tarpeen.

Sulava Seleeni-E Annoksen saat nyt tarjoushintaan verkkokaupasta!

Kahden lavan ostajat (tai yhteensä yli 1000 kg kivennäis- ja vitamiinirehuja  ostaneet) saavat lisäetuna upean aktiivisuusrannekkeen kaupan päälle.

Tutustu esitteeseen:

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä