Olet täällä

Laatukivennäiset hyvän eläinterveyden ja kasvun tukena

Uusi Laatukivennäissarja vastaa lihanautatilojen ruokintahaasteisiin: ne ovat kustannustehokkaita ja varmistavat hyvän eläinterveyden, kasvun ja lihan laadun. Laatukivennäiset täyttävät lihanautojen kivennäis- ja hivenaineiden sekä vitamiinien tarpeen täsmällisesti.

Laatusonni Kivennäinen on kasvavien nautojen tarpeeseen suunniteltu kivennäisrehu. Se sisältää runsaasti kasvulle tärkeää kalsiumia, D-vitamiinia ja magnesiumia. Laatusonni Kivennäinen turvaa myös kustannustehokkaasti tarpeellisten hivenaineiden saannin. Lihan laadun ja sonnien vastustuskyvyn turvaksi siinä on myös reilusti E-vitamiinia.
 
Laatuemo Imetyskivennäinen sopii emotiloille erityisesti laidunkaudeksi ja imetysajaksi turvaamaan hyvän vasikan kasvun ja emon kunnon. Siinä on oikea kalsiumin ja fosforin suhde emojen maidontuotantoon sekä vasikan luuston hyväksi. Fosforia tarvitaan emojen matalan väkirehujen saannin takia, mutta yhtälailla kalsium on tärkeää maidontuotantoon. Laatuemo Imetyskivennäisen korkea magnesium- ja natriumpitoisuus ennaltaehkäisevät laidunhalvauksia ja parantavat laitumen syöntiä.
 
Laatuemo Umpikivennäinen on tiineiden emojen tarpeita vastaava kivennäisrehu. Tiineen emon kalsiumin tarve on selkeästi matalampi kuin imettävän. Fosforin, magnesiumin ja natriumin tarvetta lisää kevennetty ruokintarytmi. Ruokintatason ollessa matala on myös emokivennäisen käyttösuositus pieni, mutta koostumus väkevä.
 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä