Olet täällä

Tee Suomen Rehun termiinikauppa ja tiedät, mitä rehusi maksaa syksyllä

Suomen Rehun termiinikauppa

Rehujen termiiniikauppa on moderni tapa tehdä rehukauppaa hallituin riskein. Hankkija kuuluu Euroopan suurimpiin rehuraaka-aineiden hankintaketjuihin. Laajan verkostomme ja markkinaosaamisemme avulla voimme ennustaa rehujen ja raaka-aineiden hintakehityksen sekä siten tarjota sinulle rehujen termiinisopimuksen.

Rehujen ja rehuraaka-aineiden, kuten rypsirouheen, termiinikauppa mahdollistaa käytännössä jo tänään rehujen ja rehuraaka-aineiden hinnan kiinnityksen tuleviin ostoihin. Esimerkiksi samalla, kun teet tilausta tämän päivän rehukuormasta, voit myös tehdä hintasopimuksen jo vaikka toukokuun ja elokuun rehueristä. Kaikkia rehuostoja ei välttämättä kannata kiinnittää: termiinin voi ja kannattaakin tehdä vain osaan rehuvolyymista. Osan rehuostoista voi jättää tulevaisuuteen ostettavaksi päivän markkinahintaan.

Termiinikauppa on hyvä tapa ennakoida kustannuksia ja pienentää markkinariskiä.  Viime vuonna rehujen ja rehuraaka-aineiden hinnan vaihtelut ovat olleet hillittyjä, mutta jo muutaman vuoden historialla rehuraaka-aineiden hinnoissa on nähtävissä suurta vaihtelua.  Markkinaosaaminen korostuu suurien muutosten aikaan, mutta aina oikea-aikainen osto kannattaa.

Isoja rehukauppoja ei kannata jättää vain päivän hinnan varaan. Pohditaan yhdessä tilallesi parhaat rehujesi ostoajankohdat. Ota markkinariskit hallintaan ja valitse termiinisopimus.

Lisätietoja termiinikaupasta ja tarjoukset saat Hankkijan asiantuntijamyyjältäsi!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä