Olet täällä

Sopiva juomarehujuotto sekä oikea kuivarehu tukevat vasikan hyvää kasvua ja kehitystä

Primo juomarehut

Tehokas vasikoiden ruokinta on lähtö hyvälle hiehojen ja lihanautojen kasvatukselle. Suomen Rehun Primo-juomarehut ja Primo-vasikoidenrehut ovat uudistuneet vastaamaan nykytilojen haasteita ja edistämään vasikoiden terveyttä ja kasvua.  

Vasikka tarvitsee kasvuunsa riittävästi valkuaista ja energiaa, mutta ennen kaikkea ruokinta on tärkeä tekijä terveyden tukemisessa. Vasikka syntyy yksimahaisena maitoon tukeutuvana ruuansulattajana ja ilman vasta-aineita. Oikea ternimaitojuotto ja sen jälkeen sopiva juomarehujuotto sekä oikea kuivarehu tukevat vasikan hyvää kasvua ja kehitystä.

Uudet Primo-juomarehut Primo Expert ja Primo Acid on kehitetty vasikan tarpeet edellä: ne sisältävät tasalaatuisen koostumuksen vasikalle oikeita ravinteita. Primo-juomarehut ovat turvallinen ja kasvua vauhdittava valinta. Ne sisältävät aina myös ainutlaatuisen Progut-suolistoparanteen, joka edistää vasikan omaa vasta-aineiden tuotantoa sekä suolistoterveyttä.

Primo-juomarehujen ohella vasikan ensirehu Primo Starter on uudistunut: se sisältää nyt myös orgaanisia hivenaineita seleeniä, sinkkiä, mangaania ja kuparia. Suosittelemme tarjoamaan Primo Starteria heinään tai olkeen sekoitettuna, jotta vasikan kuivarehun syönti kehittyy tasaisen hyvin ja varmistetaan sen nopea märehtijäksi kehittyminen. 

Vauhdita vasikat kasvuun ja kysy nyt tarjousta Primo-rehuista omalta Hankkijan nauta-asiantuntijamyyjältäsi!

Lisää vinkkejä vasikan ruokinnasta löydät tuoreesta Suomen Rehun Primo-esitteestä!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä