Olet täällä

DeLaval Feedtech™ biologisen säilöntäaineen ennakkomyynti on alkanut!

DeLaval Feedtech™ biologisen säilöntäaineen ennakkomyynti on alkanut!

Tilaa nyt ennakkoon Feedtech™ säilöntäaineet jo ensi kesälle – saat erittäin merkittävän säästön säilöntäainekustannuksiisi! Maksat tuotteet vasta ne saatuasi kesällä 2017

Nyt ovat ennakkotilaajan edut parhaimmillaan. Huippulaadukkaat Feedtech™ säilöntäaineet varmistavat säilönnän onnistumisen. Saat todella maittavaa säilörehua turvallisesti, edullisesti ja koneita säästäen. Ainutlaatuinen bakteerikantojen koostumus takaa hyvän säilöntätuloksen vaikeissakin säilöntäolosuhteissa. Patentoitu L. Plantarum Milab 393 bakteerikanta on vain Feedtech™ säilöntäaineissa. Sen tuottamat käymistuotteet estävät jälkilämpenemistä, mutta samalla parantavat rehun maittavuutta. Lue lisää TÄÄLTÄ

Uutuutena Feedtech™ F600 säilöntäaine

Nyt DeLaval Feedtech™ tuoteperheessä on myös uusi ns. kombituote, jossa on sekä homo- että heterofermentatiivisia bakteereita.  Feedtech™  F600 sisältää L.Plantarum sekä L.Buchneri bakteerikannan. L.Buchneri bakteerikannan tuottama etikkahappo vähentää rehun jälkilämpenemisen riskiä.

Feedtech™ säilöntäaineet saat Hankkijan, Eepeen ja SSO:n myyjiltä sekä DeLavalilta.

KYSY HETI TARJOUS. Ennakko-ostajan edut ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä