Olet täällä

Virta-energiarehut – Nosta rimaa maidontuotannossa

Poikimisen jälkeen lehmän syönti ei pysy tuotoksen perässä. Korkeatuottoisilla lehmillä ongelma johtaa yllättävän usein piilevään ketoosiin: lehmien veren ketoainepitoisuus nousee kudosrasvojen suuren käytön takia ja veren sokeritaso on matala. Lehmien syönti ei piilevän ketoosin vuoksi kehity, eikä tuotoskaan saavuta huippuaan.

Virta-energiarehut ovat kestävä ratkaisu energiavajeen ja piilevän ketoosin aiheuttamiin ongelmiin, niin alkulypsykaudella kuin koko tuotoskaudellakin. Virta-energiarehut sisältävä tehokkaan annoksen veren sokeripitoisuutta nostavia nesteitä sekä patentoidut Progut ja Progres innovaatiot. Progres ja Progut lisäävät pötsin propionihapon tuotantoa, joka on tärkein verensokerin lähde lehmälle.

Virta-energiarehut parantavat tehokkaasti lehmien energian saantia ja verensokeritasoa. Lehmien syönti pysyy täten korkealla tasolla myös alkulypsykaudella ja maidontuotannon huippu saavutetaan. Virta-energiarehut turvaavat myös hyvää hedelmällisyyttä parantuneen energiataseen ansiosta.

Virta-energiarehuista löytyy toimiva ratkaisu useaan eri ruokintamuotoon. Robotille houkutusrehuksi soveltuvat maittavat uutuudet Auto-Energy täysrehu ja Energia-Krono puolitiiviste.  Seosruokinnassa uusi Acetona Energy Mixer nostaa seoksen energiatasoa ja sopii seokseen etenkin heikosti sulavan säilörehun kanssa. Väkirehuautomaatille uudistunut Acetona Energy Power on tuottoisin vaihtoehto muun väkirehun lisänä.

Tutustu Virta-energiarehuihin videolla ja valitse oikea Virta-energiarehusi nautarehuesitteestä.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä