Olet täällä

Uudistunut Nurmi 2017 kokoaa tulevaisuuden tilat yhteen

Nurmi 2017 järjestetään elokuun 3. päivä PowerPark Härmässä. Tapahtuma kokoaa yhteen kaikki tulevaisuuden tilat. Uudistuneen tapahtuman tavoitteena on kertoa konkreettisesti, kuinka nurmitila pystyy ottamaan kannattavuusloikan uusimmilla ratkaisuilla.

Tapahtumassa esitellään laajasti uudet lannoitus- ja lajikeratkaisut. Työkonenäytöksissä maan johtavat konealan toimijat tuovat viimeisimmät teknologiset ratkaisut yleisön nähtäville. Elintarvikeketjun kaikki portaat ovat tapahtumassa edustettuina, ja näyttävät kuinka nurmen satopotentiaali hyödynnetään ruokintapöydältä kuluttajalle.

Tapahtuman sydämen muodostavat koeruudut ja työkonenäytökset. Koeruuduilla esitellään lannoitusmäärän ja -ajankohdan merkitys nurmelle. Ruudut todistavat käytännössä, millä reseptillä parannat nurmisatoasi 2 000 kuiva-ainekilolla hehtaarilta, ja alennat säilörehun tuotantokustannusta samaan aikaan kuusi senttiä kilolta.

Nurmi 2017 -tapahtuman pääjärjestäjät yhdessä Yaran kanssa ovat Hankkija, K-maatalous, Turun Konekeskus, NHK-Keskus, ViljelijänBerner, Valio, Atria, Elho, Junkkari, Käytännön Maamies ja PowerPark. Nurmi 2017 haluaa koota yhteen koko elintarvikeketjun ja vastata yhdessä nurmiviljelijän kiperimpiin kysymyksiin tuorein avauksin.

Lue lisää Nurmi 2017 -tapahtumasta Käytännön Maamies -lehdestä.

 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä