Olet täällä

Pienille parasta - Varttuneille virtaa ja voimaa

vasikka

Vasikka oppii syömään kuivarehua sitä paremmin mitä maittavampaa sen ensirehu on.  Vasikan oppiessa nopeasti syömään kuivarehua, nopeutuu myös sen kehittyminen märehtijäksi. Kuivarehun maittaessa ja pötsin toimiessa nuoren naudan huikea kasvupotentiaali saadaan hyödynnettyä. Nuorena saavutettu kasvu kantaa hedelmää kestävänä lehmänä sekä lihaksikkaana lihanautana.

Entistä maittavampi mureinen Primo Starter

Primo Starter on uudelta olomuodoltaan maittava mure. Se on koostettu vasikalle sopivista viljoista, kuten maissista ja vehnästä, joista vasikat saavat reilusti energiaa ensimmäisille pötsimikrobeille. Primo Starter sisältää myös korkean valkuaispitoisuuden ja aminohappotäydennyksen. Sen ideaali valkuainen varmistaa hyvän kasvun rajoitetulla juotolla.  

Primo Starter sopii vasikoiden ruokintaan aina noin 3 kk:n ikään asti vapaasti syötettäväksi. Vieroituksen aikana kuivarehua ei kannata vaihtaa.

Yli 3 kk:n ikäisille hiehoille sopii täysrehuksi parhaiten uusi Primo Hieho. Se kasvattaa hiehoille hyvän rungon: korkea valkuaispitoisuus yhdessä maltillisen tärkkelyksen kanssa hillitsee hiehon rasvoittumista ja suuntaa energian käytön kasvuun. Primo Hieho sisältää hiehojen herkkien sorkkien vahvistamiseen hyvin imeytyviä orgaanisia hivenaineita sekä biotiinia.

Helppoon nuorkarjan ruokintaan Primo Kasvatus I

Alle puolivuotias hieho- ja lihanauta tarvitsee kasvuunsa tasapainoisesti energiaa ja valkuaista, mutta myös sulavia kuituja turvaamaan pötsin toiminta. Erityisesti vapaa juotossa ja nopeassa vierotuksessa vasikkarehun tulee sisältää sopivasti kuituja ja valkuaista, jotta suolistoterveys ja kasvu säilyvät.

Primo Kasvatus I on nuorten nautojen ja vasikoiden täysrehu, joka sisältää korkean kuitupitoisuuden sekä patentoidun Progutin suolistoterveyden tueksi. Primo Kasvatus I sopii mainiosti ensirehuksi vapaaseen syöttöön ja vierotuksen jälkeen väkirehuksi nopean kasvun vaiheeseen eli 6 kuukauden ikään asti. Primo Kasvatus I on saatavana myös kätevänä 30 kg:n säkkinä sekä edullisena 700 kg:n suursäkkinä.  Kysy tarjousta omalta asiantuntijamyyjältäsi!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä