Olet täällä

Tuotannon hallinta vahvistaa itsetuntoa

DeLavalin tuotannonhallinnan ohjelmaa on kehuttu ”ylivoimaisesti parhaaksi”. Usein jo tämä tieto riittää lypsyrobotin hankintapäätöksen teossa. Mutta niilläkin, joilla ohjelmisto jo on, voi olla sen käytössä puutteita tai epävarmuutta. DelPro -koulutuksessa varmistetaan että saat ohjelmasta irti kaiken mitä siitä kuuluukin saada – ja varmuutesi sitä kohtaan kasvaa. Kun tiedät, miten perusasetusten kuuluu olla ja miten ne vaikuttavat tuotantoon ja osaat syöttää ruokintasuunnitelman ohjelmaan, ollaan jo pitkällä.

Seuraava askel on ohjelman hyödyntäminen tuotannon tehostamisessa; raporttien hyödyntäminen ja tuotannon ennustuskaavioiden haltuunotto. Koulutuksen suola on kuitenkin päivän aiheiden pohdinta yhdessä muiden maitotilallisten kanssa, tutustuminen uusiin ihmisiin ja tilakohtaisten tavoitteiden luonti.

Peruskäyttö- ja Tuotannonhallinnan hyödyntäminen tuotannon tehostamisessa koulutukset muodostavat kokonaisuuden, joka sopii sinulle, jos perustaidot ovat ruosteessa tai olet hankkinut DelPro -järjestelmän vastikään. Voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen, tilanteesta ja tietotaidon tarpeestasi riippuen. 

Koulutusta järjestetään joka kevät ja syksy mutta aina se ei satu omille kotinurkille. Tällä kertaa paikkakuntina on Iisalmi ja Tampere. Yksilöllisen koulutuksen varmistamiseksi molemmissa koulutuksissa on vain 10 paikkaa/paikkakunta ja jokaiselle koulutukseen osallistuvalle on varattu koulutuspäiväksi tietokone DelPro™-ohjelmineen. Varmista paikkasi nyt!

Tuotannonhallinnan koulutus sisältää aamukahvin, lounaan ja lähtökahvit, koulutusmateriaalit, tasokkaan koulutuksen ja mahdollisuuden jakaa ajatuksia samassa tilanteessa olevien maidontuottajien kanssa!

Hinta: 150€/päivä  

Lisätietoja ja kouluttaja: Teijo Kärki, teknisen tuen päällikkö, p. 0400 263 530

8-9.5. Iisalmi, Sokos Hotelli Koljonvirta, Savonkatu 18, 74100 Iisalmi 

15-16.5. Tampere,Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, 33230 Tampere

 

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä