Olet täällä

A-Rehu ja Viljelijän Berner laajentavat yhteistyötään sikarehujen myyntiin

A-Rehu ja Viljelijän Berner laajentavat yhteistyötään sikarehujen myyntiin

A-Rehu tehostaa myyntiään ja parantaa palveluaan Etelä-Suomessa, kun Viljelijän Bernerin nimetyt myyjät ottavat myyntiin myös A-Rehun sikarehut.

Viljelijän Bernerin sikarehujen myynnistä vastaavat asiakkuuspäälliköt, Minna-Mari Purtsi-Toimi, Ari Räikkä ja Jukka Hautala, pystyvät jatkossa tarjoamaan sikatiloille myös A-Rehun tuotevalikoiman.

-Yhteistyö Viljelijän Bernerin kanssa parantaa merkittävästi A-Rehun kykyä vastata sikarehujemme kasvavaan kysyntään Lounais-Suomessa, kertoo Atria Sika –hankintajohtaja Jaakko Kohtala.

Yhteistyön tiivistäminen rehumyyntiin on luonteva jatko 2017 aloitetulle kasvinsuojeluaineiden ja lehtilannoitteiden myyntiyhteistyölle.

-Tämä on yksi tapa luoda tiiviimpää yhteistyötä kotimaisten toimijoiden kesken.
Uusi tapa toimia tehostaa molempien osapuolten toimintaa ja mahdollistaa siten yhä kustannustehokkaammat ratkaisut asiakkaillemme, toteaa Viljelijän Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola.

Lisätietoja:

A-Rehu Oy

Atria Sika -hankintajohtaja Jaakko Kohtala, p. 040 643 2898, jaakko.kohtala@atria.com

Berner Oy

osastonjohtaja Kalle Erkkola, p. 050 341 4848, kalle.erkkola@berner.fi

A-Rehu on suomalaisten tuottajien omistama rehuvalmistaja ja viljakaupan ammattilainen.
Olemme rehualan edelläkävijä ja kotieläintilojen kumppani, joka kehittää jatkuvasti uusia kotimaisia ruokintaratkaisuja ja tarjoaa osaamisensa kannattavan suomalaisen kotieläintuotannon tueksi.
A-Rehu on tärkeä osa Atrian jäljitettävää ketjua, jonka tehtävänä on tuottaa maailman puhtainta kotimaista ruokaa pellolta pöytään.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea.
Viljelijän Berner on Berner Oy:n vahvasti kasvava maatalouskauppaa tekevä yksikkö.
Tärkeimmät tuotealueemme ovat kasvinsuojelu, siemenet ja lannoitteet.

viljelijänberner.fi

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä