Olet täällä

Tervettä tuotosta tukemaan

Kestävyyttä kasvuun

Seleeni Hertta Muro

Seleeni Hertta Muro on alunperin kehitetty nautojen ruokintaan, mutta sen käytöstä on hyviä kokemuksia myös kalkkunakukkojen kasvatuksessa. Tuote soveltuu erityisesti tilanteisiin, jossa kukot kasvavat poikkeuksellisen nopeasti ja sydänkuolleisuuden riski on olemassa. Myös käytettäessä viljaa hyvin korkeita määriä, hivenaineden ja rasvaliukoisten vitamiinien saantia voi lisätä Seleeni Hertta Murolla.

Kestävyyttä kuoreen

Fosfori Hertta Muro

Silloin tällöin kanoilla esiintyy munankuoren laatuongelmaa. Selkeää syytä, jonka korjaamalla tilanne normalisoituu, ei aina löydy. Tällöin kannattaa kokeilla Fosfori Hertta Muroa. Siitä kana saa kivennäisiä, hivenaineita ja rasvaliukoisia vitamiineja. Käytännön havainnot ovat osoittaneet, että useissa tapauksissa tuote parantaa munankuoren laatua.

 

Suoliston hyvinvointiin

Progut Farm

Erityisesti kolibakteerin aiheuttamat tulehdukset ovat siipikarjalla hyvin yleisiä. Ne aiheuttavat tappioita sekä lihasiipikarjatuotannossa että munintakanoilla. Progut on Suomen Rehun panimohiivasta omalla patentoidulla menetelmällä valmistama rehukomponentti, joka magneetin lailla vetää kolibakteereja puoleensa ja ehkäisee niiden kiinnittymistä suolen seinämään. Taudinaiheuttajat poistuvat suolesta aiheuttamatta haittaa eläimelle.

Lisäksi Progut parantaa linnun vastustuskykyä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että immuunisolujen määrä suolen seinämässä kasvaa ja vasta-aineita taudinaiheuttajia vastaan muodostuu enemmän. Progutissa on myös aineita, jotka edistävät optimaalisen suolen pintarakenteen kehittymistä.

Progut on useissa täysrehuissa valmiina. Progut Farm on kehitetty käytettäväksi suoraan tilalla joko äkillisissä ongelmatilanteissa tai ennaltaehkäisevästi.

Hyvä suolistoterveys vähentää ripulia ja alentaa kuolleisuutta sekä parantaa rehuhyötysuhdetta, eläimen kasvua ja terveyttä. Kun suolistoterveys on kunnossa, ovat myös munat puhtaampia.

 

Samankaltaista sisältöä