Olet täällä

Provet Fin-palvelu

Provet Fin-palvelun avulla eläinlääkärit voivat välittää maatiloille hoito- ja lääkitystietoja, joita maatilakäyttäjät pääsevät Farmitin kautta selaamaan. Palveluun tallennetaan mm. tiedot eläinlääkäreiden käynneistä tilalla, kuhunkin käyntiin liittyvät tiedot hoitotapahtumista, diagnooseista sekä lääkityksestä. Eläinlääkäreiden toimenpiteitä on mahdollista tarkastella myös hoitotapahtumittain; näet esimerkiksi kaikki tilan lääkitykset aikajärjestyksessä. Palvelun kautta löytyvät myös hoitokäynneistä aiheutuneet laskut.

Provet Fin-palvelun demoversion avulla on mahdollista heti katsoa, mitä terveystietoja palveluun siirretään ja miten ne esitetään. Provet Fin-palvelun saa ilmoittamaan sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun käyttäjän tietoihin kirjataan uusia tietoja, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi kiireisenä kesäaikana. Maatilayrittäjät pääsevät tarkastelemaan tilansa tietoja Provet Fin- palvelussa, kun he ovat kirjautuneet farmit.netin käyttäjätilille.

Kirjautuminen palveluun

Provet Fin-palvelua pääset käyttämään klikattuasi tämän sivun oikeassa reunassa olevaa linkkiä Provet Fin-palveluun.

Ennen ensimmäistä siirtymistäsi Provet Fin-palveluun sinun tulee syöttää tilasi tilatunnus eli TILTU oman käyttäjätilisi tietoihin (eli "Oma profiilini" -palvelussa). Mikäli olet syöttänyt tietoihisi tilatunnuksen, haetaan se tiedoistasi automaattisesti. Tarkista omista käyttäjätiedoistasi myös kaikki muut tiedot ja mikäli niitä pitää muuttaa, tee muutokset. Kun olet tarkistanut tietosi, voit siirtyä Provet Fin-palveluun oheista "Kirjaudu sisään" -painiketta käyttäen.

Ennen kuin pääset käyttämään Provet Fin-palvelua, sinun pitää Provet Fin-palvelimella lukea palvelun käyttöehdot ja hyväksyä ne. Tämän jälkeen voit lähteä tarkastelemaan järjestelmässä olevia tilasi hoito- ja lääkitystietoja tai perehtymään palvelun ominaisuuksiin demo-ohjelman avulla.

Siirtyessäsi Provet Fin-palveluun seuraavilla kerroilla, pääset käyttämään palvelua suoraan klikkaamalla Provet Fin-linkkiä. Pidä kuitenkin huoli siitä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja muuta niitä tarvittessa "Omat tiedot"-palvelussa. Tällöin Provet Fin-palvelusta tilaamasi teksti- ja sähköpostiviestit tulevat varmasti perille.

Tilakohtaisia hoitotietoja palveluun ilmestyy hiljalleen, kun eläinlääkärit alkavat niitä sinne lähettää. Provet Fin–verkkopalvelun Farmit-käyttäjille tarjoaa Finnish Net Solutions Oy, jonka Provet–ohjelmistotuote on eläinlääkäriohjelmien markkinajohtaja Suomessa.

Samankaltaista sisältöä