Olet täällä

Mikä ihme?

Kysymys: 

Moikka!

Ohrapellossani oli tälläisiä kavereita. Mikäköhän otus tämä on?

Su, 03. heinäkuu 2016.
Vastaus: 

Hei,

Kuvassa on leppäpirkon toukka. Ne ovat hyödyllisiä hyötyhyönteisiä, syövät mm. kirvoja. Koska tänä kesänä on kirvoja ollut runsaasti, ovat leppäpirkotkin runsastuneet.

Vastauksen antoi:

Lasse Matikainen / Viljelijän Berner

Ke, 13. heinäkuu 2016.

Kommentit

kalevalanlehmilöinen

olin ed. elämässäni maataloustyöntekijä. tänä kesänä 1.sen kerran 5:n vuoden sairastamisen jälkeen, laitoin perunaa taas kasvamaan (tiedäntiedän, liian tiheään, van kun itse kasvualustaa sain liian pienen alan) = nyt on sittä perunaruttoa, ja jotahi muuta myös, van mitä? symptomit: (vain ooppera-lajikkeen) perunoistamme menee keltaiseksi maanpäällinen kasvusto. [ kasvussa on myös lapin puikulaa ja rosamundaa. ] olen jaksamatta uskoa jotta tämä olisi ainoastaan kasvupyrähdyksestä johtuvaa = liian vähän lannosta <=> isomukulainen ooppera.
Farmit_info

Hei kalevalanlehmilöinen, Lisäisitkö kysymyksesi ystävällisesti "Kysy asiantuntijaltamme" -palstan uudeksi kysymykseksi, sillä tällöin se ohjautuu nopeammin kyseisen aihepiirin asiantuntijalle. Ja kun vastaus on palstalla julkaistu, sen näkevät kaikki lukijamme ja pystyvät vastausta hyödyntämään. Kysymyslomakkeen löydät klikkaamalla sivumme valikosta ensin "Kysy asiantuntijalta" ja sen jälkeen painikkeella "Jätä uus kysymys" tai osoitteella http://www.farmit.net/node/add/farmit-ask-expert. (Kysymyksen jättäminen edellyttää kirjautumista käyttäjätilille, mutta sen voi jättää nimettömänä). Terveisin Farmit