Olet täällä

Uusia lammasrehuja Hankkijalta!

Karitsa

Karitsa-Krossi on uusi mureinen täysrehu karitsoille.  Karitsa-Krossi sopii karitsoille ensirehuksi vapaaseen syöttöön ja täydennysrehuksi myös uuhille. Mureolomuoto houkuttelee pikkukaritsan tutustumaan helpommin kuivarehuihin ja siten tehostamaan karitsoiden kasvua. Kauravaltainen Karitsa-Krossi sisältää myös karitsoille ja lampaille sopivan kivennäis- ja hivenainetäydennyksen.

Laidunkauden korvalla lampaille on saatavana myös uusi Nuolusanko Lammas nuoluvati.  Se sopii kivennäistäydennykseksi vapaasti tarjolle karitsoille ja uuhille. Nuolusanko Lammas sisältää laidunhalvauksen ennaltaehkäisyyn sopivasti magnesiumia sekä imettäville ja kasvaville tasapainoinen kalsiumia ja fosforia (2:1). Nuolusangon mukana lampaat saavat myös vastustuskyvyn tueksi orgaanista hyvin imeytyvää seleeniä, jonka varmistaminen on luomutiloilla erityisesti tärkeää.

Tutustu kattavaan lammasrehujen valikoimaan lammasesitteestä!

Tutustu lammasrehuihin Suomen Rehun sivuilla

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä