Olet täällä

Uutta luomulammastiloille: jauheinen Luonnon Lammaskivennäinen

Uutta luomulammastiloille: jauheinen Luonnon Lammaskivennäinen

Luomulammastiloille löytyy nyt kaivattu uutuus:  jauheinen Luonnon Lammaskivennäinen. Vahva Luonnon Lammaskivennäinen sopii ympärivuotiseen ruokintaan kaikille lammas- ja vuohitiloille. Käyttömäärä on pieni ja se säädetään karitsan koon ja uuhelle maitotuotoksen mukaan.

Luonnon Lammaskivennäinen huomioi myös luomutilan erityispiirteet: se sisältää runsaasti terveyttä tukevaa orgaanista seleeniä ja E-vitamiinia. Laidunkautta varten tuotteessa on runsaasti magnesiumia ja sopivasti natriumia muita rehuja täydentämään, eikä se vaadi kalsiumtäydennystä edes imettävillä uuhilla.

Terveiden ja vahvojen karitsoiden kannalta hivenaineiden optimaalinen saanti on tärkeää. Luonnon Lammaskivennäisessä on seleenin ohella hyvinvoinnin tueksi sinkkiä, mangaania ja jodia, eikä se sisällä lisättyä kuparia. Luonnon Lammaskivennäisen mukana karitsat ja uuhet saavat myös tarvittavat vitamiinit. 

Jauheinen kivennäinen annostellaan kätevimmin muun rehustuksen seassa esimerkiksi vilja-annoksen mukana. Jauheista kivennäistä voi pitää myös vapaasti eläinten saatavilla. Luonnon Lammaskivennäisen löydät 20 kg sopivissa pikkusäkeissä mm. verkkokaupastamme.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä