Olet täällä

Label Rouge Charolais - ranskalaista naudanlihaa lukuisilla tuotemerkeillä

Label Rouge Charolais - ranskalaista naudanlihaa lukuisilla tuotemerkeillä

Ranska, Euroopan suurimpana naudanlihantuottajamaana, tuottaa monipuolisen valikoiman naudan lihaa. Tuotannon monimuotoisuus näkyy kauppojen hyllyjä täyttävissä lukuisissa tuotemerkeissä. Tuotemerkin taakse kätkeytyy vaatimuksia muun muassa eläinrodusta, alueesta ja ruokinnasta. Vientimarkkinoille on olemassa omat tuotemerkkinsä. Esimerkiksi Label Rouge on Saksan markkinoille suunnattu tuotemerkki.

Ranskassa naudanlihantuotannolla on pitkät perinteet, ja sen takia alueellinen kehitys näkyy myös tuotemerkeissä. Lue lisää Suomen Rehun Sopiva-rehujen kehityspäällikkö Kirsi Niemelän mielenkiintoisesta matka-blogista.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä