Olet täällä

Nuolukivet - helppoa ja turvallista nautojen ruokintaa! Kampanja käynnissä

Vilolix - energia- ja kivennäiskivet ovat kaivattu uutuus nautojen ruokintaan. Vilolix-nuolukivet valmistetaan patentoidussa prosessissa, jossa pääraaka-aineena ovat melassi sekä kasviöljy. Nuolukiviin lisätään myös huolella valitut elintärkeät kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit. Prosessissa valmistuu erittäin hyvin sään kestäviä, maittavia ja tasalaatuisia nuolukiviä.   

 

Terve pötsi - Tehokas rehunsulatus

Vilolix-nuolukivet toimivat kolmella eri tavalla :

1. Lehmän syljen eritys lisääntyy sen nuollessa useasti kiviä. Sylki on paras pötsin pH:n nostaja. Korkeampi pötsin pH tehostaa kuidun sulatusta.

2. Vilolix-valmistusprosessissa syntyy sokeriestereitä, jotka vähentävät vaahdon muodostumista pötsissä ja laskevat veden pintajännitystä. Tämä helpottaa pötsimikrobien tarttumista kuitupartikkeleihin ja parantaa rehun sulavuutta.

3. Melassista pötsimikrobit saavat helposti käytettävää lisäenergiaa.

 

Vilolix-nuolukivet lisäävätkin tutkitusti nautojen syöntiä ja tuotosta (Kansas State University 2009). Kivien avulla turvaat lisäksi jokaisen eläinyksilön riittävän kivennäis- ja hivenaineiden sekä vitamiinien saannin. Nuolukivien syönti indikoi myös ruokinnan toimivuutta: syönti on korkeimmillaan naudoilla, joilla on ravintoaineista vajetta.

 

Vilolix Nauta on uutuuskivi kaikkien nautojen ruokinnan täydentämiseen. Siitä on etua etenkin juuri poikineille lehmille, sillä se parantaa lehmien energian saantia, tukee hyvää hedelmällisyyttä sekä pienentää poikimisen jälkeistä sairastumisen riskiä. Lue lisää tuotteesta!

 

Kampanjatarjous!  Osta 10 Vilolix-nuolukiveä, saat kaupan päälle vitamiinituotteita. Lavan ostajalle on tarjolla lisäetu.  Kysy kampanjasta tarkemmin Vilomixin alue-edustajaltasi!

Kommentit

Samankaltaista sisältöä