Olet täällä

Hankkija tuo termiinihinnoittelun rehuihin

Hankkija on ottanut käyttöön täysin uuden tehdasrehujen hinnoittelujärjestelmän. Ensimmäistä kertaa Suomessa yhtiö tarjoaa pitkiä termiinisopimuksia kaikille rehuasiakkaille.

Raaka-ainemarkkinoiden suhdannevaihtelut ovat voimistuneet ja tilan taloudelliseen menestykseen vaikuttaa merkittävästi tuotantopanosten hankinnan oikea ajoitus. Uusi rehujen termiinihinnoittelu perustuu raaka-ainemarkkinakehitykseen ja antaa mahdollisuuden kiinnittää rehujen hintoja pitkälle tulevaisuuteen. Rehuja pystyy edelleen ostamaan päivän hintaan, joka perustuu kyseisen hetken raaka-ainekustannuksiin. Termiinihinnoittelu avaa tilalle uudenlaisen tavan suojautua markkinoiden voimakkailta heilahteluilta ja helpottaa tilan riskienhallintaa.

Suomen Rehun MaitoPro-konsepti vahvistuu

Suomen Rehun vuosi sitten lanseeraama MaitoPro-konsepti on saavuttanut suuren suosion ja asiakastilojen tuotostasot ovat kasvaneet keskimäärin 1,5 litraa lehmää kohden päivässä. Täysrehut saavat nyt rinnalleen uudistetut valkuaisrehut. Lisäksi tänä syksynä MaitoPro-konseptiin on lisätty uudenlaisia, tehokkaasti imeytyviä orgaanisia hivenaineita: kuparia, seleeniä, sinkkiä ja mangaania.

Heikko hedelmällisyys, utaretulehdukset ja jalkasairaudet ovat merkittävimpiä poiston syitä lypsylehmillä. Tehokas tapa lisätä maitotuotosta olisi nostaa lehmien keski-ikää. Terveys on monen tekijän yhteissumma. Riittävä hivenaineiden saanti tukee hedelmällisyyttä, vastustuskykyä ja sorkkaterveyttä. Uutuutena MaitoPro-konseptiin on lisätty mukaan orgaaniset hivenaineet: sinkki, kupari, mangaani ja seleeni. Ne ovat aminohapon ja hivenaineen yhdisteitä, joiden etuna on tehokas imeytyminen. Näin voidaan varmistaa korkeatuottoisen lehmän riittävä ja tasainen hivenaineiden saanti.

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Pirjo Hissa, p. 010 402 7175
Johtaja Henrik Willberg, p. 010 402 7980

MaitoPro Suomen Rehun sivuilla

Hankkija Oy on Suomen suurin maatalouskauppatoimija ja suurin teollisten maatilarehujen valmistaja. Yhtiöllä on neljä rehutehdasta : Kotkassa, Säkylässä, Seinäjoella ja Turussa. Rehut valmistetaan ja markkinoidaan Suomen Rehu –tuotemerkillä.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä