Olet täällä

Suomen Rehun puolitiivistevalikoima uudistunut

Innovatiivinen MaitoPro-konsepti on nyt lisätty uusiin Suomen Rehun Huippu-puolitiivisteisiin Huippu-Krono ja Huippu-Krossi. Huippu-puolitiivisteet ovat korkeatuottoisen karjan valinta. Ne sisältävät erittäin monipuolisen raaka-ainekoostumuksen sekä korkean energiapitoisuuden. Tuotteissa on myös reilusti verensokeria nostavaa propyleeniglykolia sekä terveyttä ylläpitävää orgaanista seleeniä, kuparia, mangaania ja sinkkiä. MaitoPro:n kautta etuna tuotteissa on myös pötsin pH-optimointi sekä patentoitu Progut, mikä lisää tuotosta 1-2 litraa/lehmä/päivä. Lue lisää MaitoPro:n eduista.

Kustannustehokkuutta Tuotos-puolitiivisteillä

Uudet Suomen Rehun Tuotos-puolitiivisteet, Tuotos-Krossi ja Tuotos-Krono, ovat tiivis paketti oikeita ravintoaineita lehmien parhaaksi. Tuotos-puolitiivisteet sopivat karjoille, jotka optimoivat mahdollisimman pientä rehukustannusta terveydestä tinkimättä. Tuotospuolitiivisteissä on sopivasti valkuaista ja energiaa sekä sorkkaterveyttä edistävä biotiinilisä, kuten kaikissa Suomen Rehun nautarehuissa.

Valitsenko Krossia vai Kronoa?

Suomen Rehun puolitiivisteet on karkeasti luokiteltu kahtia tärkkelyspitoisuuden hallinnan tueksi: matalatärkkelyksisiin Krono-puolitiivisteisiin sekä Krossi-viljaa sisältäviin Krossi-puolitiivisteisiin.

Krono-tiivisteet ovat tarkoitettu täydentämään runsasta hyvälaatuista kotoista viljaa. Krono-puolitiiviste on oikea valinta etenkin ohra- ja vehnävaltaisen viljan kanssa.

Krossi-puolitiivisteissä on korkeampi tärkkelyspitoisuus pötsiä hellivän Krossi-viljan ansiosta. Krossi-puolitiivisteet täydentävät hyvin niukempaa viljaruokintaa sekä kauravaltaista viljaruokintaa. Krossi-puolitiivisteet varmistavat ruokinnan oikean tärkkelystason ja siten hyvät maidon pitoisuudet.

Tutustu uudistuneisiin valkuaisrehuihin uudessa nautarehuesitteessä!

Nyt on aika tehdä vuosisopimus, niin saat erikoisrehut rahditta kotiin. Kysy lisää myyjältäsi!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä