Olet täällä

Umpilehmien hivenaineruokinta kesäksi kuntoon!

Umpilehmien hivenaineruokinta kesäksi kuntoon!

Hivenaineiden merkitystä ummessaolokauden ruokinnassa ei voi vähätellä. Hivenaineet vaikuttavat lehmän vastustuskykyyn, hormonitoimintaan sekä vasikan kehittymiseen. Umpilehmien ruokinnalla vaikutetaan pitkälle poikimisen jälkeiseen kuntoutumiseen ja tuotokseen sekä tietysti vasikan elinvoimaisuuteen.

Oligovet Bolukset ovat moderni, turvallinen ja patentoitu menetelmä hivenaineiden täydennykseen. Boluksen mikrohuokoisen rakenteen ansiosta vesi tunkeutuu boluksen ytimeen asti, jolloin boluksen paino kasvaa sen saavuttua pötsiin. Vesi liuottaa boluksesta pikkuhiljaa hivenaineita ioneina. Tässä muodossa hivenaineet ovat helposti lehmän hyväksikäytettäviä ja niiden saanti tasaista.

Esimerkiksi kesän korvalla voi huoletta siirtää umpilehmät laitumelle, kun hivenaineiden saannista on huolehdittu umpiboluksella. Suomen Rehun Oligovet Umpi-Bolus sisältää korkeat mangaani-, sinkki-, kupari-, seleeni- ja jodi-pitoisuudet. Muille hivenainelisille ei jää tarvetta, mutta mangaanin, fosforin ja natriumin täydennykseen suosittelemme esimerkiksi vapaata nuolukivi täydennystä tai pientä annosta umpilehmien kivennäisrehua. Oligovet Umpi-Bolus sisältää myös suojattua A- ja E-vitamiinia. Sen vaikutusaika on 90 päivää, joten se parantaa hivenaineiden ja vitamiinien saantia myös tärkeän poikimisen jälkeisen kuukauden ajan.  

Oligovet Umpi-Bolukset kevään kunniaksi nyt -30% alennuksella!
Kampanja voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Opens internal link in current windowLue blogi Mikä ihmeen bolus?

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä