Olet täällä

Maistuvia kivennäistarjouksia Agrimarketin verkkokaupassa

Maistuvia kivennäistarjouksia Agrimarketin verkkokaupassa

Kesän heinäpoutia odotellessa ajatukset tulevasta sisäruokintakaudestakin lähenevät. Jos magnesium on karjasi ruokinnan onnistumisen kulmakiviä, niin tartu nyt verkkokaupan kesätarjoukseemme Lypsy Naminosta. Suositun Lypsy Naminon magnesiumpitoisuus on vielä korotettu 80 g/kg elokuun alkuun asti. Syksyä kohti tuote palaa matalammalle tasolle, joten magnesiumia tavoittelevan kannattaa nyt ostaa varastot tiineiksi talvea varten.

Magnesiumista on tunnetusti etua laidun- ja ruokintahalvauksia vastaan. Lypsy Namino sisältää myös sopivasti magnesiumin imeytymistä parantavaa maittavaa natriumia, riittävästi lypsäville elintärkeää kalsiumia sekä tietysti hivenaine- ja vitamiinitäydennyksen korkeaan tuotokseen. Lypsy Naminon rakeessa on myös automaatti takuu: rae kestää ja annostelu säilyy tarkkana.

Laadukkaana kivennäisrehuna Lypsy Namino sopii myös hiehoille. Niille kuitenkin suosittelemme ensisijaisesti kasvavien nautojen tarpeisiin suunniteltua Kasvu Herttaa. Kasvu Hertta sopii hyvin myös hiehojen laidunruokintaan. Hiehojen tarpeeseen siinä on pieni fosforilisä ja sekä kasvuun tarvittava tasapainoinen hivenainesisältö. Murokivennäisenä se käy myös vapaaseen annosteluun laitumelle tai pihattoon. Murokivennäisissä maittavuus on jauheisia kivennäisiä parempi, koska ne sisältävät makeita sokerialkoholeja. Tutustu nyt verkkokaupan rehuasiakkaan ostoetuihin ja tilaa kesäkuun loppuun mennessä myös Kasvu Hertta poikkeukselliseen tarjoushintaan.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä