Olet täällä

Tuunaa kivennäinen – Sopiva+

Sopiva+ on ennenkokematon tapa tuunata ruokinta tilan tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Yhdessä asiantuntijan kanssa määritellään tilan tavoitteet ja ruokinnan riskitekijät. Sopiva+ -paketeista valitaan ruokintaa täydentävät lisävarusteet samalla, kun suunnitellaan tilan kokonaisruokinta mukaan lukien kivennäisruokinta.

Kattavasta Sopiva+ -valikoimasta löytyy täydentävä pala ruokinnan ja tuotoskauden eri vaiheisiin. Terveys+ on korkeatuottoisen karjan valinta tukemaan huippusuorittajien terveyttä ja pötsin toimintaa. Syöntikyvyn rajoittaessa ravintoaineiden saantia samalla, kun korkea maitotuotos vaatii paljon, voi lehmä ajautua puutostilaan, mikä on uhka terveydelle. IFE+ on kehitetty hallitsemaan pötsin pH:ta sekä tehostamaan pötsimikrobien kykyä muokata karkearehut maidon raaka-aineiksi. Hyvin toimiva pötsi on korkean syöntikyvyn ja maitotuotoksen edellytys.

Sopiva+ lisätään osaksi jauheista kivennäistä, minkä takia annostelu sujuu helposti, mutta tarkasti. Sopiva+ -kivennäinen voidaan pakata seosrehuerän annoskoon mukaiseen pikkusäkkiin sekä suursäkkiin. Kysy lisää alueesi Sopiva-asiantuntijalta!

IFE+

Hallitaan pötsin pH:ta ja tehostetaan pötsimikrobien toimintaa ruokinnan IFE-arvon ollessa korkea.

Terveys+

Terveyttä ja pötsin toimintaa tukeva ravintoainetäydennys korkeatuottoisille karjoille.

OIV+

Täydentää ruokinnan aminohappokoostumusta, kun säilörehun raakavalkuainen on korkea.

RV+

Nostaa ruokinnan rv-pitoisuutta ja tehostaa rv:n syynteesiä mikrobivalkuaiseksi.

Sorkka+

Vahvistaa sorkan rakennetta.

Tiineys+

Tehopakkaus hedelmällisyydelle välttämättömiä ravintoaineita.

Kunto+

Parantamaan maksan kykyä muokata rasvaa energiaksi ja poistaa haitta-aineita.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä