Olet täällä

Puske lisää maitoa - rehunpuskija FPM300

Tilalla annetaan rehua eläimille 1-2 kertaa päivässä ja eläimet eivät yllä syömään eteen puskemaansa rehua. Alempiarvoiset lehmät pääsevät syömään huonommin, koska tuoreen rehun saapuessa ylempiarvoiset lehmät valtaavat parhaat paikat ruokintapöydältä.

Rehun takaisinpusku manuaalisesti (traktorilla, BobCatilla tai talikolla) useita kertoja päivässä on aikaa ja työvoimaa kysyvää, raskastakin. Lisäksi esimerkiksi yöaikaan lehmät jonottavat lypsyrobotille ja aiheuttavat epätasaisen lypsyjonon.

Asentamalla DeLaval Rehunpuskija FPM300 ruokintapöydälle voidaan saavuttaa jopa 2 litraa enemmän maitoa/päivä/lehmä kun lehmät saavat jatkuvasti rehua ja rehumenekki on täydellisempää*

Samanaikaisesti säästetään 182 työtuntia/vuosi kun täysin automatisoitu rehunpuskija tekee työn**

*Verrattuna sama tila ilman rehunpuskijaa.

** Laskennallisesti n 30min/päivä

FPM300 on mekaaninen rehunpuskija, joka liikkuu edestakaisin ruokintapöydällä.

Sen aura liikkuu kelkan avulla ruokintapöydän reunaan kiinnitetyn kiskon varassa ja ajoyksikkö, joka on ruokintapöydän päässä, liikuttaa auraa köyden avulla.

Rehunpuskija on täysin automatisoitu ja sitä käytetään BSC –ohjausyksikön kanssa, joka voidaan ohjelmoida käyttämään rehunpuskijaa niin että eläimillä on jatkuvasti rehua saatavilla. FeedPusher toimii 24/7 – eikä vaadi latausaikaa

 

Lue lisää ja ota yhteyttä

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä