Olet täällä

Benemilk-rehuille patentti Suomessa

Suomessa on myönnetty patentti Benemilk-rehuille ja niiden valmistusmenetelmälle. Suomen patenttiviranomainen on perusteellisen tutkimuksen jälkeen todennut Benemilk-innovaation täyttävän patentoitavuuden kriteerit uutuuden, keksinnöllisyyden ja teollisen käyttökelpoisuuden osalta.

Patentin saanti ei ollut yllätys, sillä Benemilk-rehuilla on tehty lukuisia tieteellisiä tutkimuksia yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa. Nämä tutkimukset, käyttökokemus ja pitkäaikainen tilaseuranta vahvistavat Benemilk-rehujen tehon. Benemilk-rehut auttavat lehmää käyttämään rehun sisältämän energian tehokkaasti hyväkseen, minkä ansiosta maitotuotos kasvaa selvästi ja maidon rasva- ja valkuaispitoisuudet nousevat.

Ensimmäinen Benemilk-rehu tuli markkinoille jo noin viisi vuotta sitten. Sen jälkeen Benemilk-tuoteperhettä on laajennettu ja tällä hetkellä Benemilk-rehuja on saatavissa kaikkiin tuotantomuotoihin sekä erillis- että seosrehuruokinnassa.

Täysrehujen, puolitiivisteiden ja tiivisteen lisäksi Benemilk-sarjaan kuuluu Benemilk Boosterit sekä Benemilk Energy ja Benemilk Energy pH. Valikoima on kasvanut kattamaan jo yli kymmenen tuotetta.

Benemilkillä on vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta. Saatu patentti on sinetti sille, että kyse on todellisesta innovaatiosta, jolla on uutuusarvoa. Raisioagron asiakkuusvastaavat kertovat mielellään lisää Benemilkin hyödyistä.

Tekijä: Raisioagro

Kommentit

Samankaltaista sisältöä