Olet täällä

Hyvispaalit valtaavat pellot!

Tänä kesänä Raisioagro tuo pelloille siniset paalit pinkkien rinnalle. Uusilla sinisillä kalvoilla keräyskohteena on eturauhassyöpätoiminta. Viime kesän tapaan pinkeillä kalvoilla kerätään rahaa rintasyöpätoiminnan tukemiseen. Kesän Hyvispaalit-kampanjan avaa Raisioagron muraalitaiteilija Jukka Hakaselta tilaama paalitaide. Raisioagron tavoitteena on innostaa maataloustuottajia tekemään omaa taidetta sekä ohikulkijoiden että paikallisten asukkaiden iloksi.

 

Hyvispaalit-kampanjan tavoitteena on varainkeruun lisäksi saada suomalaisessa maalaismaisemassa kulkevia ihmisiä huomiomaan rinta- ja eturauhassyöpään sairastuneita. Tämän johdosta Raisioagro inspiroitui luomaan hyvän mielen paalitaidetta yhdessä taiteilija Jukka Hakasen kanssa. 

– Taideteokset yhdistävät maaseudun ja kaupungin. Haluamme paalitaiteella pysäyttää suomalaiset näkemään maatalouden merkityksen. Meille on ollut valtava kunnia olla mukana kampanjassa, joka hienolla tavalla yhdistää varainkeruun hyvän asian puolesta sekä lisää vuorovaikutusta maaseudun ja kaupunkilaisten välillä, iloitsee Hyvispaalit-kampanjasta vastaava tuoteryhmäpäällikkö Heidi Silvennoinen Raisioagrosta.

 

Raisioagro kannustaa kalvoja ostaneita maataloustuottajia luomaan itsekin erilaista maisemataidetta pinkkien ja sinisten paalien avulla ympäri Suomea, joten odotettavissa on teiden varsilla hyvän mielen taidetta ympäri Suomen.

 

Hyvispaalit-kampanjalla on kerätty syöpäyhdistyksille jo yli 20 000 euroa

 

Siniset paalit ovat saavuttamassa vähintäänkin yhtä suuren suosion kuin pinkit paalit viime vuonna.

– Maataloustuottajilla on vahva halu olla mukana tekemässä hyvää. Värikkäiden kalvojen kysyntä ylitti jälleen kaikki odotuksemme. Tilasimme kalvoja lisäerän loppukesälle, joten lahjoitussumma nousee vielä, Heidi Silvennoinen lupaa.

 

Jokaisesta käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa syöpäjärjestöille. Lahjoitussummaan osallistuvat Raisioagro, kalvot valmistava Trioplast sekä maataloustuottaja kukin yhden euron osuudella.

 

Värikkäillä hyväntekeväisyyspaaleilla on maataloustuottajalle myös toiminnallinen hyöty. Useimmat ovat ostaneet molempia värejä, joten niillä pystyy merkitsemään eri laatuiset säilörehusadot toisistaan. Värikkäitä paaleja tullaan näkemään laajalti ympäri maaseutua,  sillä tähän mennessä myydyillä rullilla saadaan käärittyä peräti 170 000 hyvispaalia ympäri Suomea. 

 

Osallistu #hyvispaalit-kuvakisaan - voita kuvauskopteri!

 

Osallistu kesän kuumimpaan kuvakisaan jakamalla kuva sinisistä tai pinkeistä paaleista tunnisteilla #hyvispaalit ja @raisioagro_oy. Voit voittaa kuvauskopterin (arvo n.500 €)! 

#Hyvispaalit-kuvakisan ohjeet ja säännöt

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä