Olet täällä

Uutta täydennystä säilörehupulaan!

Hankkijalta uutta täydennystä säilörehupulaan.

Hankkija on lanseerannut uuden Kuitu-Krossi -täysrehun.  Kuitu-Krossi on suunniteltu maitotiloille, joiden säilörehusato jää pieneksi. Sen avulla voidaan turvallisesti, ilman pötsihäiriöitä, korvata osa syötettävästä säilörehusta. Edullisen hintansa ansiosta se pienentää säilörehun osittaisesta korvaamisesta aiheutuvia kustannuksia verrattuna muihin täysrehuihin. Kuitu-Krossin käyttö suositellaan aloitettavan mahdollisimman pian, jotta säilörehujen määrä ruokinnassa saadaan pidettyä kohtuullisena koko tulevan sisäruokintakauden ajan.

Kuitu-Krossi
Energia 12,4 MJ/kg ka
Raakavalkuainen 19 % ka
NDF 28 % ka

Kysy lisää Hankkijan ruokinta-asiantuntijalta
» Rehumyynti nautatilat Etelä-Suomi
» Rehumyynti nautatilat Pohjois-Suomi

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä