Olet täällä

Kestä vielä pidempään, lehmäseni! Enemmän paremmalla kestävyydellä.

Maidontuotannon kannattavuuden, ympäristövaikutuksien sekä eläinten ja ihmistenkin hyvinvoinnin kannalta on tärkeää löytää ne keinot, joilla lehmiemme keskimääräinen elinikä saadaan nousuun. Korkea uudistusprosentti rasittaa tilan taloutta eikä lehmien lyhyen tuotantouran aikana päästä hyödyntämään niiden parasta tuotantopotentiaalia.

Me DeLavalilla elämme maidontuotannolle. Käytämme aikaa ja energiaa lehmien kestävyyden parantamiseksi löytääksemme keinoja, joilla suurempi osa lehmistäsi tuottaisi yhä enemmän maitoa yhä useamman tuotoskauden aikana. 

Haluamme jakaa kanssasi niin meidän kuin riippumattomienkin asiantuntijoiden uusimmat tutkimustulokset ja parhaimmat käytännön vinkit siitä, kuinka paremmilla päätöksillä voidaan parantaa lehmien elinikäistuotosta. 

Tervetuloa Enemmän paremmalla kestävyydellä -seminaariin KoneAgrian aikaan perjantaina 11.10.2019 klo 12.30-15.00 Jyväskylään, Auditorio Wiiviin.

Tilaisuus on maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille,  Tervetuloa!

Tarjoilujen riittävyyden varmistamiseksi, pyydämme ilmoittautumaan 8.10.2018 mennessä 

ILMOITTAUDU: https://ssl.eventilla.com/delavalenemmankestavyydella

 

Lue lisää aiheesta kotisivuiltamme: https://www.delaval.com/fi/lisaatietoa/fi/enemmanparemmallakestavyydella/

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä