Olet täällä

EVANZA -lypsinuutuus  lunastaa lupauksiaan

Evanza lypsinuutuus on tehokkain lypsin, jonka olemme koskaan kehittäneet. Se tarkoittaa enemmän maitoa, parempaa utareterveyttä ja helpompaa käyttöä. Se ei ole ainoastaan nopeampi*. Se on parempi myös lehmillesi ja lypsäjälle ja se antaa paremman tuloksen. Se on yksinkertaisesti paras lypsimemme.

Evanzan lupaukset tilatesteissä olivat kovia. Useat asiakkaamme ovat jo todenneet että ne pitävät. Lue lisää  Evanzasta KARJAVIESTI -lehdestä ja tule SARKA -messuille 31.1.-2.2. Seinäjoelle niin kerromme lisää.

  • Jopa + 9,3% nopeampi virtaus*
  • Jopa 7% lyhyempi lypsyaika
  • Jopa 58% nopeampi huoltoaika*
  • Alle 1min  nännikumien  vaihtoon
  • Jopa 92% parempi vedinten päiden kunto*
  • Jopa 83% vähemmän hörimistä*
  • 2 x pidempi vaihtokasetin käyttöikä *
  • 4 x pidempi lyhyen maitoletkun käyttöaika*

 

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä