27.01.20

Conexx® ja DeLaval tiivistävät yhteistyötään virtaviivaistaen näin navettarakentamista

Conexx® ja DeLaval ovat tänään julkistetulla sopimuksella tiivistäneet yhteistyötä navettarakentamisessa. Yhteistyön myötä navettarakentaminen virtaviivaistuu mm. yhteisesti sovittujen prosessien ja suunnitteluohjelman myötä.

Conexx® ja DeLaval ovat tänään julkistetulla sopimuksella tiivistäneet yhteistyötä navettarakentamisessa. Yhteistyön myötä navettarakentaminen virtaviivaistuu mm. yhteisesti sovittujen prosessien ja suunnitteluohjelman myötä. DeLaval vastaa lypsyn, tuotannon-ohjauksen, ruokinnan, lannanpoiston ja eläinten hyvinvoinnin ratkaisuista ja Conexx® navetan rakentamisesta.

Kaksi markkinoiden johtavaa yritystä yhdistää voimansa navettarakentamisessa. Asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu, yksityiskohtia myöten mietitty navetta valmistuu aikataulun mukaisesti, kustannustehokkaasti ja edullisesti, ilman ajanhukkaa, yllätyksiä ja jälkitöiden aiheuttamia kustannuksia, lupaavat yhteistyökumppanit toimitusjohtaja Jarkko Kivelä Conexxilta ja laitemyyntipäällikkö Tuomas Kuusinen DeLavalilta.

Joustavassa konseptissa navetta suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Ainutlaatuinen suunnitteluohjelma optimoi rakentamisen ja tekniikan kustannukset heti alkuvaiheessa ja asiakas näkee ajantasaisesti, miten omat ratkaisut vaikuttavat kokonaiskustannukseen. Uusi toimintamalli varmistaa, että tuottajan tarpeet on huomioitu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja teknisistä ratkaisuista johtuvat kustannukset on minimoitu.

”DeLavalin asiakkaalleen tarjoamat ratkaisut ovat välittömästi rakennustiimimme tiedossa ja yhteisesti sovitulla työnjohdolla varmistamme asiakkaalle kustannustehokkaan ja aikataulun mukaisesti valmistuvan navetan – ilman yllätyksiä”, kertoo Conexxin toimitusjohtaja Jarkko Kivelä ja jatkaa ”Yhteistyö on jo nyt kansainvälistä, nyt teemme siitä näkyvää myös Suomessa”.

”Conexxin kanssa aloitettu yhteistyö tarjoaa asiakkaillemme joustavuutta ja varmuutta lypsyn, ruokinnan ja lannanpoiston valinnoissa ja tekee mahdolliseksi navetan nopean valmistumisen. Asiakas näkee välittömästi jo suunnitteluvaiheessa, miten eri ratkaisut vaikuttavat kokonaishintaan, sillä suunnittelu-ohjelma laskee ajantasaisesti kaikki tehdyt muutokset. Asiakkaan valitsema toimintamalli ja varustelu sopivat Conexxin halliin täydellisesti”, jatkaa DeLavalin laitemyyntipäällikkö Tuomas Kuusinen.

Lisätiedot:

CONEXX® Oy DeLaval Ab
Jarkko Kivelä, toimitusjohtaja Tuomas Kuusinen, laitemyyntipäällikkö
p. 0400 861 156 p. 040 144 0357

Lue lisää aiheesta DeLavalin sivuilla julkaistusta ajankohtaistiedotteesta

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja