Olet täällä

Uutuus DeLavalilta – Keräävä RC-lantarobotti käsittelee kaikki navettasi lattiat ja lantatyypit

Kun DeLaval keräävä lantarobotti työskentelee kellon ympäri kooten ja poistaen lantaa lehmien sorkkien alta, voit olla varma siitä, että nukkuessasikin teet parhaasi lehmien sorkkien terveyden eteen.

 1. Rakastamme terveitä sorkkia ja tehdä lehmäsi onnellisiksi.
  Koska DeLaval keräävän lantarobotin liike on lehmille ystävällistä, nopeus ja liikealat pieniä, lehmät pitävät siitä - ja sinä voit iloita terveestä, tuottavasta karjasta.
 2. Rakastamme sitä että yletämme paikkoihin, joihin muut eivät pääse.
  DeLaval keräävä lantarobotti menee nurkkiin, joihin kaapimet eivät pääse, joten voit jättää lapiolle hyvästit ja tervehtiä puhdasta, tervettä navettaa.
 3. Rakastamme tehdä asiat fiksummin.
  Millainen navettasi lattia onkin, DeLaval keräävä lantarobotti ei pelkästään kaavi - se kokoaa ja poistaa useimmat lantatyypit ja takaa puhtaan ympäristön ja terveet sorkat.
 4. Rakastamme tehdä asiat joustavasti.
  Keräävä lantarobotti voidaan ohjelmoida mille tahansa kuvittelemallesi reitille, useimmille lattiatyypeille, joten voit rakentaa navettaasi soveltuvan lantajärjestelmän.
 5. Rakastamme tehdä enemmän vähemmällä.
  DeLaval keräävä lantarobotti ei ainoastaan kokoa useampia lantatyyppejä kuin monet muut lantajärjestelmät, vaan koska vettä ei tarvitse lisätä, se kokoaa enemmän lantaa poistojen välillä, joten sen kapasiteetti on suurempi.

 

Lue lisää DeLavalin uutuudesta.

 

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä