Olet täällä

Luke valitsi tutkimusnavettojen lypsy- ja seurantajärjestelmien toimittajaksi DeLavalin

"Suomen maatalouden suhteellinen kilpailuetu on nurmeen perustuvassa maitoketjussa. Kunnianhimoinen ja kansainvälisesti kilpailukykyinen maitoketjun tutkimus tarvitsee huippuluokan tutkimusympäristöt”, Luonnonvarakeskuksen (Luke) pääjohtaja Johanna Buchert sanoo.

DeLaval toimittaa Jokioisiin rakennettavaan uuteen tutkimusnavettaan kolmen lypsyrobotin automaattisen lypsyjärjestelmän ja Maaningan peruskorjattavaan tutkimusnavettaan yhden. Lypsyjärjestelmään sisältyy myös väkirehujen jakelu. Jokioisiin toimitetaan myös tutkimustoimintaan tarvittava putkilypsylaitteisto. Molemmissa kohteissa laitteet ja tuotannonseurantajärjestelmä integroidaan Luken tutkimustietojärjestelmiin.

Lue lisää DeLavalin uutisesta.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä