Olet täällä

Lanta- ja Kuivikelaari

Sulje 

LantaLaari-palvelun käyttö edellyttää sisäänkirjautumista Farmit-sivustolle.

LantaLaari-palvelun tarkoituksena on tehostaa karjanlannan käyttöä maatilojen välillä. Kartalla voit paikantaa karjanlantaa vastaanottavat ja luovuttavat tilat alueellasi. Palvelussa voit lisätä oman maatilasi kartalle ja jättää karjanlannan vastaanotto- ja/tai luovutusilmoituksen muiden maatilojen nähtäväksi. Palvelu on maksuton.

Merkkien värit kertovat onko ilmoituksen jättänyt maatila vastaanottamassa vai luovuttamassa karjanlantaa. Merkkien selitykset löytyvät klikkaamalla kartan yläreunassa olevaa kysymysmerkkiä. Kartan vasemmassa yläreunassa olevilla painikkeilla voit liikkua kartalla sivu- tai pystysuunnassa. + merkillä voit lähentyä ja – merkillä loitontua kartalla. Kartalla liikkuminen onnistuu myös hiirtä käyttämällä kartan päällä.

Muiden maatilojen ilmoituksiin voit tutustua klikkaamalla kartalla olevia erivärisiä merkkejä. Klikkauksen jälkeen ilmestyvässä puhekuplassa on merkittynä ilmoituksen perustiedot karjanlantaa koskin ja linkki tilan yhteystietoihin. Ne tulevat näkyviin kartan oikealla puolella olevalla Ilmoitukset-välilehdellä. Omia ilmoituksia voit jättää ja muokata Omat ilmoitukset-välilehdellä.

Sulje 

Kartta

? i