Olet täällä

UPM laajentaa puunhankintaa Pohjois-Suomessa

UPM Metsä käynnisti syksyllä 2018 pidempään suunnitellun puunhankinnan laajentamisen Suomessa tavoitteenaan kotimaisen puunhankinnan lisääminen ja UPM:n tehtaiden puuhuollon varmistaminen.

"Haluamme hankkia puuta suomalaisilta metsänomistajilta yhä enemmän. UPM on tehnyt viime vuosien aikana huomattavia investointeja puuta käyttäviin laitoksiin Suomessa, ja laajentamalla puunhankintaamme pystymme hankkimaan tarvittavan lisämäärän ensisijaisesti suomalaisilta metsänomistajilta", UPM Metsän johtaja Sauli Brander sanoo tiedotteessa.

Etelä-Suomen alueella metsäasiakasvastaavien määrää on lisätty ja koko organisaatiota on kehitetty vastaamaan entistä paremmin nykyisiä tarpeita. Samalla puunhankinnan laajentamista Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun yksityismetsiin on rakennettu viime talvesta lähtien. Näitä asiakkaita palvelemaan avataan metsäpalvelutoimistot Kajaaniin, Ouluun, Ristijärvelle, Suomussalmelle ja Kuhmoon. Myös laajentuneelle alueelle on nimitetty useita uusia metsäasiakasvastaavia.

"UPM on panostanut viime vuosina paljon sähköisiin palveluihin kuten sähköiseen metsäsuunnitelmaan ja sähköiseen puukauppaan, jotta asiointi metsänomistajille olisi mahdollisimman vaivatonta. Haluamme kuitenkin tarjota aina mahdollisuuden myös henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Metsäasiakasvastaavamme Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla auttavat metsänomistajia lähellä heitä ja henkilökohtaisesti", UPM Metsän pohjoisen yksikön päällikkö Jukka-Pekka Klemetti toteaa.

 

Lähde: UPM

Kommentit

Samankaltaista sisältöä