Olet täällä

Metsä Groupin pehmo- ja ruoanlaittopaperiteollisuus investoi uuteen jalostuslinjaan

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Tissue investoi 10 miljoonaa euroa uuteen pehmopaperituotteiden jalostuslinjaan Mariestadin tehtaalla Ruotsissa. Investointi vahvistaa Metsä Tissuen asemaa ja kilpailukykyä Euroopan pehmopaperimarkkinoilla.

Modernin ja tehokkaan tuotantolinjan myötä Mariestadin tehtaan jalostuskapasiteetti nousee 80 000 tonniin vuodessa. Samalla myös toimitusvarmuus paranee.

Metsä Tissuelle on tärkeää toimia lähellä asiakkaita. “Tuotekehityksemme perustuu kuluttajien kuuntelemiseen ja heidän tarpeidensa ymmärtämiseen. Kuluttajat odottavat tuotteiltamme yhä parempaa laatua. Uusi linja edustaa alan huipputeknologiaa, ja sen avulla pystymme valmistamaan kuluttajamarkkinoille erittäin pehmeitä ja laadukkaita pehmopaperituotteita”, kertoo Mark Watkins, SVP, Tissue, Skandinavia.

Uusi Futuran toimittama jalostuslinja otetaan käyttöön vuoden 2014 syksyllä. Investointiin kuuluu myös Mariestadin tehtaan varaston ja logistiikkatoimintojen laajentaminen.

Samankaltaista sisältöä