Olet täällä

WebWakka maatilan talousohjelmisto

WebWakka uudistaa maatilojen taloushallinnon. WebWakka on suunniteltu niin pienille kuin suurillekin maatiloille tuotantosuunnasta riippumatta. WebWakka on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelma, joka sopii niin oman taloushallinnon aloittamista suunnitteleville kuin myös kauemmin taloushallinnon parissa toimineille.

WebWakka on selainpohjainen maatilan talousohjelmisto, joten voit käyttää sitä miltä tahansa koneelta niin kotona kuin matkoiltakin. Tallennat laskut kirjanpitoon maksaessasi niitä pankkiyhteydellä. Kirjanpitosi tallentuu palveluumme ja tietosi ovat turvassa, vaikka tietokoneesi hajoaisi.

Tarjoamme sinulle markkinoiden nykyaikaisimman maatalouden taloushallinnon sovelluksen. Saat myös tarvittaessa asiantuntevaa apua ohjelmistotuestamme.

Voit käyttää taloushallinnan etäpalveluja
 
WebWakka soveltuu hyvin myös maatalousyhtymien käyttöön, sillä kirjanpidon hoito voidaan hajauttaa useammalle henkilölle. Kirjanpitäjä voi hoitaa kirjanpitoa ja yrittäjä pääsee reaaliaikaisesti seuraamaan taloutta.
 
WebWakka mahdollistaa myös taloushallinnan etäpalvelujen käytön reaaliajassa. Voit antaa asiantuntijalle oikeudet päästä kirjanpitoosi, jolloin voitte molemmat tarkastella tilasi taloutta samaan aikaan omilta tietokoneiltanne.
 

Ominaisuudet ja hyödyt pähkinänkuoressa:
 
Selainpohjainen
Et ole sidoksissa yhteen päätelaitteeseen, vaan voit käyttää sovellusta mistä vain ja milloin vain. Voit käyttää Mac-, PC- ja Linux-tietokoneilla.
 
Automaattiset päivitykset
Ohjelma on helppo ottaa käyttöön, sillä sitä ei tarvitse asentaa omalle koneelle. Ohjelmapäivitykset ovat automaattisia. Ei enää erillisiä päivityspaketteja ja pitkiä käyttökatkoja.
 
Pankkiyhteys (Web service)

Tuki pankkiyhteydelle: Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, Aktia, Pop Pankki ja Danske Bank (palvelu tulee tilata omasta pankista). Tallennat laskut kirjanpitoon niitä pankkiyhteydellä maksaessasi.
 
Sähköinen veroilmoitus
Lähetät veroilmoitukset helposti ja vaivattomasti suoraan verottajalle.
 
Kattavat raportit
Pääkirja, päiväkirja, ALV-raportti, kausiveroilmoitus, tilikartta, tuloslaskelma, tilinpäätös, tase.
 
Ohjelmistotuki

Asiantunteva ja nopea ohjelmistotuki käytössäsi.

Kokeile 2 kk veloituksetta ja sitoumuksetta

Kokeile WebWakkaa veloituksetta kaksi (2) kuukautta, lisäksi saat käyttöönottokuukauden veloituksetta. Kokeilu ei sido sinua ohjelman tilaukseen.

 

Lue lisää WebWakasta Mtechin kotisivuilta: www.mtech.fi/webwakka

 

 

Ohjelmistotuki ja tilaukset:

puh. 09 8566 5959
tuki@mtech.fi
www.mtech.fi/tilaa

Kirjaudu WebWakkaan tästä: www.webwakka.fi