Olet täällä

Pienennä aumamuovin jätemäärää 23 prosentilla

Uutta: ohut aumakalvo

Käärintäkalvoissa on siirrytty parin vuoden aikana yhä enemmän ohuempien tuotteiden käyttöön. Tiesitkö, että nyt myös aumamuoveissa voit valita korkealaatuisen, toimivan muovin pienemmällä jätemäärällä?

Uuden sukupolven Triosunin käytössä syntyy 23 prosenttia vähemmän kierrätettävää muovia käytön jälkeen verrattuna perinteiseen aumakalvoon. Tuote on ohuempi, 115 mikroninen kokovalkoinen kalvo, joka mekaanisilta ominaisuuksiltaan vastaa perinteistä 150 mikronista aumakalvoa.  Triosun on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista nykyaikaisin menetelmin ja tämän johdosta auman laadukkaaseen suojaamiseen tarvitaan vähemmän muovia.

Joustavuuden ja ohuemman rakenteen ansiosta Triosun mukailee auman pinnanmuotoa hyvin. Viljelijän kannalta sen plussat ovat siten helpompi käsiteltävyys, kevyemmät rullat sekä edullisempi neliöhinta. Yhdessä Triotech -vakuumikalvon kanssa tuote takaa erinomaisen suojan happea ja vettä vastaan.

Vakuumikalvo varmistaa lopputuloksen

Vakuumikalvo minimoi ilmataskut aumasiilossa ja parantaa tutkitusti rehunlaatua. Suosittelemmekin vakuumikalvon käyttöä kaikkien aumakalvojemme kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Triotech on valmistettu korkealaatuisesta polyeteenistä eli se voidaan kierrättää samassa jakeessa aumakalvojemme kanssa, eikä muoveja tarvitse erotella.

Lehmille vain parasta säilörehua

Hyvä sato ja säilörehun laatu ovat maitotilan tärkeimmät menestystekijät. Rehun laatu tulee säilyä hyvänä lehmän suuhun asti. Laadukkailla aumamuoveilla varmistetaan säilörehulle täydellinen suoja ulkoisia elementtejä vastaan. Aina muoviraaka-aineita käytettäessä on hyvä pitää mielessä, miten itse voi vähentää muovien ympäristövaikutuksia.

Euroopan markkinajohtaja Troplastin valmistamien aumamuovien erinomainen happisulku, repeämislujuus, joustavuus, UV-suojaus ja helppo käsiteltävyys takaavat rehun laadun. Ne on kehitetty ja testattu Suomen vaativiin olosuhteisiin ja niiden valmistuksessa käytetään aina markkinoiden parhaita raaka-aineita. Kuten Raisioagro, myös Trioplast on edelläkävijä ympäristöasioissa.

Lisätietoa:
Raisioagro Oy
Tuoteryhmäpäällikkö Heidi Silvennoinen
Puh. 044 781 8968

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä