Olet täällä

Katso video ja tutustu uutuusmallasohra Trekkeriin

Laadukas kotimainen mallasohrauutuus TrekkerBOR tuo todellista lisäarvoa viljelijälle etenkin satoisuutensa ja viljelyvarmuutensa vuoksi. Trekker on tällä hetkellä markkinoilla olevista mallasohralajikkeista satoisin. Se on myös muilta viljelyominaisuuksiltaan parannus vanhempiin lajikkeisiin verrattuna.

TrekkerBOR on lujakortinen ja taudinkestävä. Lajike on ollut viljelyvarma eri vuosina ja eri koepaikoilla sekä käytännön viljelyksillä. Viljelyvarmuus näkyy myös laatuvarmuutena; TrekkerBOR tuottaa laadukasta, isojyväistä ja matalan valkuaispitoisuuden omaavaa satoa erilaisissa oloissa.

Hyvien viljely- ja laatuominaisuuksiensa ansiosta TrekkerBOR on hyväksytty viralliseksi mallasohraksi Suomessa ja se on Viking Maltin tuorein sopimuslajike.

Moderneilla mallasohralajikkeilla, kuten Trekkerillä, voidaan käyttää korkeampia lannoitustasoja kuin vanhemmilla lajikkeilla. Lajikkeen valkuaispitoisuus on luontaisesti alhainen ja satotaso puolestaan korkea. Typpilannoitus kasvattaa satoa, mutta ei nosta valkuaispitoisuutta liikaa.

Trekkerin siementä myy Argimarket-ketju. Viime keväänä Trekkerin siemenmäärä oli vielä rajallinen, mutta ensi keväälle siementä on tulossa myyntiin runsaammin.

Lue lisää Trekkeristä. 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä