12.01.16

Trekker - markkinoiden satoisin mallasohra

Borealin jalostama TrekkerBOR on viljelyvarma, satoisa mallasohra, joka on ominaisuuksiltaan hyvin Suomen oloihin sopiva lajike.

Borealin jalostama TrekkerBOR on viljelyvarma, satoisa mallasohra, joka on ominaisuuksiltaan hyvin Suomen oloihin sopiva lajike. Laatuvarmana lajikkeena TrekkerBOR tuottaa isojyväistä ja matalan valkuaispitoisuuden omaavaa satoa erilaisissa olosuhteissa. Hyvien viljely- ja laatuominaisuuksiensa ansiosta TrekkerBOR on hyväksytty viralliseksi mallasohraksi Suomessa.

Korkea satotaso varmistetaan oikeilla viljelytoimilla

Korkean satotason mallasohrana TrekkerBOR hyötyy hieman erilaisesta lannoituksesta kuin mihin vanhemmilla lajikkeilla on totuttu. Kasvusto pystyy hyödyntämään totuttua enemmän typpeä sadonmuodostukseen. Tämän vuoksi kasvukauden aikana annettu lisätyppi varmistaa hyvän tuloksen. Tautitorjunnan osalta viljelijät ovat saaneet hyviä tuloksia jakamalla käsittelyjä.

Korkean satotason mallasohrana Trekker hyötyy erilaisesta lannoituksesta kuin mihin vanhemmilla lajikkeilla on totuttu. Trekker-kasvusto käyttää enemmän typpeä sadonmuodostukseen.
Lähde: Kasvuohjelma-kokeet, Kotkaniemi, 2013.

Katso video ja tutustu Trekker-mallasohraan.

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja