22.12.16

Jouluoluessa maistuu jälleen Harbinger

Sinebrychoffin perinteikäs jouluolut on valmistettu tänäkin vuonna Harbinger-mallasohrasta. Hattulassa viljelty korkealaatuinen mallasohra täytti myös kaikki vaatimukset Itämeri-ystävällisyydestä.

Sinebrychoffin perinteikäs jouluolut on viime vuoden tapaan valmistettu Harbinger-mallasohrasta. Hattulassa viljelty korkealaatuinen mallasohra täytti myös kaikki vaatimukset Itämeri-ystävällisyydestä.

Laadukasta joulumallasta

Tänä jouluna Sinebrychoffin jouluoluessa maistuu hattulalaisen Juha-Pekka Honkasaaren tilalla kasvanut Harbinger-mallasohra. Sinebrychoffin jouluolut on ollut markkinoilla jo 30 vuotta ja tänä vuonna on yhdeksäs kerta, kun siihen käytetty mallas voidaan jäljittää aina tilatasolle saakka. Harbinger on nyt toista kertaa jouluoluen ohrana.

Honkasaari valittiin kunniatehtävään Viking Maltin auditoimista mallasohran sopimusviljelijöiden joukosta. Tila täytti auditoinnissa kaikki Sinebrychoffin yhdessä Viking Maltin ja BSAG:n kanssa asettamat vaatimukset ja täten jouluolut on myös Itämeri-ystävällinen.

Sato oli Viking Maltin viljan hankintapäällikkö Sanna Kivelän mukaan erittäin korkealuokkaista, vaikka viime kasvukaudella olosuhteet olivat sateiset ja kylmät. Jouluolueen käytetty Harbingerin kesän 2015 sato täytti kaikki tärkeät laatuvaatimukset isosta jyväkoosta, alhaisesta valkuaisesta ja korkeasta itävyydestä.

Lisää jouluoluesta Sinebrychoffin sivuilla

Boreal Kasvinjalostus toivottaa kaikille Farmitin lukijoille nautinnollista ja rauhallista joulua sekä menestystä vuoteen 2017!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja