Olet täällä

Kysely öljykasvinviljelijöille käynnissä

Vielä ehdit vastata kyselyyn ja kertoa viljelyn onnistumisista ja haasteista

Avena Nordic Grain Oy selvittää parhaillaan käynnissä olevalla viljelijäkyselyllä kevätrypsin ja –rapsin viljelykäytäntöjä. Kysely avattiin helmikuun alussa ja siihen on tullut jo tähän mennessä runsaasti vastauksia. Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille kyselyyn vastanneille!

Kyselyyn voi vastata helmikuun ajan ja kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy-tabletti ja lisäksi NEITO-tuotepalkintoja. Arvonta suoritetaan 1. maaliskuuta.Linkki kyselylomakkeeseen on tämän jutun lopussa.

Oletko ollut tyytyväinen rypsi- ja rapsisatoihin?

Kyselyssä kysytään millä keinoilla olet onnistunut kevätöljykasvien viljelyssä? Entä mihin viljelyn osa-alueeseen liittyy eniten haasteita? Haluamme myös kuulla minkälaista neuvontaa ja tiedotusta öljykasveihin liittyen viljelijät toivovat.

Toivomme, että saamme selville mitkä ovat suurimmat haasteet kevätrypsin ja –rapsin viljelyssä ja voimme etsiä niihin ratkaisuja yhdessä viljelijöiden sekä alan toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on saada kevätöljykasvien valtakunnalliset keskisadot nousuun! Korkeammista satotasoista hyötyisivät kaikki ketjun toimijat!

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan

Kyselyyn vastaamiseen kestään noin 15 minuuttia ja voit halutessasi vastata kyselyyn nimettömänä.  Vastauksia ei yhdistetä missään kohdin yksittäisiin vastaajiin. Yhteenvetokooste tuloksista toimitetaan kaikille sähköpostiosoitteensa jättäneelle myöhemmin keväällä. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Samsung Galaxy-tabletti ja lisäksi NEITO-tuotepalkintoja. Arvonta suoritetaan 1. maaliskuuta

Kiitämme jo etukäteen avustasi!

 

Vastaa kyselyyn suomeksi: http://bit.ly/2kJLFdS

Svara på förfrågningen på svenskahttp://bit.ly/2kimiPs

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä