Olet täällä

Perunarutosta vahva ote uudella Proxanililla

Uudella kahden tehoaineen tuotteella systeeminen vaikutustapa ja parantava teho.

Tulevalle kaudelle on tarjolla uusi Proxanil-tuote perunaruton torjuntaan. Tuote sisältää kahta vaikutusmekanismiltaan erilaista perunaruton torjuntaan tarkoitettua tehoainetta (propamokarbi ja symoksaniili), jotka tehoavat erinomaisesti perunan lehtiruttoon.

Proxanil estää tehokkaasti itiöiden muodostumista ja systeemisen vaikutuksen ansiosta sillä on parantava (kuratiivinen) teho, joka hoitaa jo tapahtunutta tartuntaa jopa 48 tuntia tartunnasta. Se sopii erinomaisesti torjuntaohjelman alkuun ja keskivaiheeseen, erityisesti silloin kun tautipaine on korkea.

Käyttövinkit

Paras tulos saadaan, kun Proxanilia käytetään tankkiseoksessa kosketusvaikutteisen perunaruttotuotteen kanssa, jolla on itiöitä tappava vaikutus (kuten esim. Ranman Top tai Shirlan) ja sitä käytetään vähintään kahtena peräkkäisenä ruiskutuskertana. Proxanil-valmistetta ruiskutetaan ennaltaehkäisevästi ennen ensimmäisten tautioireiden ilmestymistä. Proxanilin käyttömäärä on 2,0-2,5 l/ha/käsittelykerta.

Tutustu Proxaniliin tarkemmin Nordisk Alkalin sivuilla tai kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi.

Proxanil on saatavilla Hankkijan, Lantmännen Agron ja Viljelijän Bernerin valikoimista.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä