Olet täällä

Zorvec Enicade tuo markkinoille uutta tehoa perunaruton torjuntaan

Zorvec Enicade tuo markkinoille uutta tehoa perunaruton torjuntaan

Uudella tehoaineella pitkäaikainen teho perunan lehtiruttoon ja varsiruttoon

Zorvec Enicade on uusi nestemäinen valmiste perunarutontorjuntaan, joka sisältää uutta Zorvec-tehoainetta. Valmiste on toimintatavaltaan systeeminen, ja liikkuu perunakasvustossa uusiin kehittyviin kasvin osiin ja laajeneviin lehtiin. Zorvec Enicade antaa 3-4 päivään pidemmän tehon verrattuna muihin markkinoilla oleviin valmisteisiin ja voit näin pidentää ruiskutusväliä 7:stä 10 päivään. Kovassa ruttopaineessa valmisteesta saatava hyöty kasvaa entisestään huippuvarman tehon takia, mikä näkyy parantuneena satotasona. Zorvec Enicade imeytyy lehden vahapintaan nopeasti ja on sateenkestävä 20 minuutin kuluttua ruiskutuksesta.

Parhaan tehon saat, kun käytät Zorvec Enicadea ennakoivasti perunaruton torjuntaan. Valmisteen teho lehti- ja varsiruttoon on erinomainen. Zorvec Enicade myydään tuplapakkauksessa yhdessä Leimayn kanssa.

KÄYTTÖVINKIT:

Zorvec Enicadea suositellaan käytettäväksi yhdessä Leimayn kanssa perunan nopean kasvun vaiheessa, ruiskutusohjelman 2. tai 3. ruiskutuksessa kun perunan riviväleistä 50 % on sulkeutunut.

Zorvec Enicade ruiskutetaan yhdessä Leimayn kanssa käyttömääräällä Zorvec Enicade 0,15 l/ha ja Leimay 0,3 l/ha.

Ruiskutusväli 7-10 vrk. Lyhyempää ruiskutusväliä käytetään kovassa ruttopaineessa. Ruiskutuksista maksimissaan 1/3 voidaan käyttään Zorvec Enicadia (esim. kahdessa ruiskutuksesta kuudesta). Valmistetta ei saa käyttää, kun tauti on jo levinnyt kasvustossa. Sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä.

ZorvecTM on Oksatiapiproliinin yleisesti käytetty kaupallinen nimi.

Myynti: Viljelijän Avena Berner puh 020 791 4040

www.corteva.fi

Kommentit

Samankaltaista sisältöä